Sadece Adminlerin Atabileceği Kırmızı Renkli Hook.
Mavi renk değil de kırmızı renk hook lazım,
Ayrıca sadece adminler consola komutunu yazıp hook atabilecek.
CTDEKİLER HOOK ATAMAYACAK SADECE ADMINLER CONSOLA YAZIP HOOK ATABİLECEK BİDE CONSOLDAN AMX KOMUTU İLE HOOK VEREBİLECEK OYUNCULARA.
ÖNEMLİ 2: AMXX + SMA İSTİYORUM !!
Cevap: Sadece Adminlerin Atabileceği Kırmızı Renkli Hook.
https://www.csplague.com/jail-deathr...-pluginde.html
Gerekli Plugin Yukardaki Urlde Kırmızı Ağ Dedigin Rope Pluginidir
bind v +rope yazarak atabilirsin
rope yeşil kardeşim hook kırmızı lazım rengarenk hooklar yapıyrsunuz da niye tek renk kırmızı yapmıyorsunuz lütfen up up up gece yanlış verdin
Alıntı:
canplugin Nickli Üyeden Alıntı
rope yeşil kardeşim hook kırmızı lazım rengarenk hooklar yapıyrsunuz da niye tek renk kırmızı yapmıyorsunuz lütfen up up up gece yanlış verdin
Ben Serverimde Rope Vb. Kullanmam Ondan Kırmızı Renkliyi Bilmiyorum Ama Arıyorum Neden Kırmızı arıyorsunki Renklerin önemimi var ? (: bana göre ha yesil ha mavi ne farkedicek özelligi farklıdır belki özelligini söliyebilirmisin ?
özelliği yok fakat rengi güzel ;)
ben sizin swden
crims ~ can [svrklm]
;)
Kardeşim renkli hook serverlara özeldir. Bazı serverlerda beyaz, yeşil, kırmızı değişiyor tabi bunları serverın ayarlarından değiştirilebilir .
Benim bir sorum olacak . Hani serverlarda ctmenu varya ben onu nasıl serverıma eklerim ben denedim kendime adminlik verdim girdim serverıma ama saya /ctmenu yazıyorum hiçbirşey gelmiyor. Mesela /ctmenu /shop /jbmenu /ffmenu /c4. Nasıl eklerim? Bir de adminler çift zıplayabiliyor . Onun kodunu verirseniz çok sevinirim.