Cevap: değişken filtreleme
Tag bulmak için bir fonksiyon yok. O algoritmayı kendimiz düşünüp yaratabiliriz. Örneğin tag için bir ayraç kullanılmışsa ve ayraç olarak # kullanılmışsa;
* ahme ' [T] klanına ait oyuncuları bulmak için;
tüm oyuncular için bir for döngüsü başlatıp, oyuncuların isimlerinin en baştaki harfinden başlayıp sona doğru # işaretiyle karşılaşıncaya kadar harfler için bir döngü kullanarak # işaretine kadar olan kısım ile klanın ismininin aynı olup olmadığını "if" ile kontrol ederek bulabiliriz.
Yani kısaca o fonksiyonu "stock" ile kendiniz üretmelisiniz.
anladım hocam evet algoritmayı kendimiz oluşturacaz lakin bunun içinde çok fazla kaynak tüketeceği için bana yaş gibi geldi :)
peki hocam bu server değerleine nasıl müdahale ediyoruz örneğin fps yada ping değerlerini ben kendim belirlemek istiyorum yine bir algoritma aracılığı ile piyasadaki fake pingler yerine gerçeğe daha yakın daha mıntıklı değerler olsun istiyorum bunun için "svc_pings" fonksiyonu inceledim biraz lakin pek bişey çıkartamadım yardımcı olurmusun.
teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Fake fps yapamazsınız, client-side değerlere müdahale edemezsiniz çünkü. Fake ping konusuna gelince de, Fake pingin servera sağladığı bir yarar yok. Aksine orjinal değerleri sakladığı için kimde ne kadar ping var göremiyorsunuz. Fake ping sadece görünen MS değerini değiştirir, sonuçta orjinal pinge bu şekilde engel olamazsınız.
Çözülmüş İsteklere taşındı.