Toplam 10 Eklenti bulunuyor.
JaiL_CILGINTURKLER_v1 | [Mapper-DowiLonF..] JaiLde-İLK-ZEHİRDE BUNNY YARIŞI
Map Hakkında
Harita Adı : JaiL_CILGINTURKLER_v1
Harita Modu : JaiLbReaK
Harita Yapımcısı/Sahibi : [Mapper DowiLonF..]
---------------------------------------------------------------
Map Hakkında Bilgiler
Şu ana kadar Hiçbir JaiLbReaK Mapında Bulunmayan
Zehirde Bunny Yarışı
Adlı oyun bu mapda bulunmaktadır..
Görüntülerde 7-8 Resimlerde görülmektedir..
Zehirde Bunny Yarışı
Suda hızlı bunny yaparak yarışı bitirmeye çalışılır..
Eğer bunny yavaşlarsa veya bunny kesilirse ölür..
Bu oyunu oynarken Semiclip Plugini kapatılmalıdır..
Kapatılmazsa Zehir bugu olabilir..
Görüntüler
Kurulum
Rar'ın içinden çıkan "models" dosyasındaki modeli "Valve\cstrike\models" klasörüne..
Rar'ın içinden çıkan "maps" dosyasındaki mapı "Valve\cstrike\maps" klasörüne..
Atınız..
Zip Şifresi
ZİP şifresi yok.
İndirme Linkleri
İndirme Linki 1
İndirme Linki 2
HTML-Kodu:
https://oyunsu.dum.su/JaiL_CILGINTURKLER.zip
Cevap: JaiL_CILGINTURKLER_v1 | [Mapper-DowiLonF..] JaiLde-İLK-ZEHİRDE BUNNY YARIŞI
Arkadaşım resimlerde hiç gölge yok gölge olmayan haritada açık olur ve harita kasar.
Cevap: JaiL_CILGINTURKLER_v1 | [Mapper-DowiLonF..] JaiLde-İLK-ZEHİRDE BUNNY YARIŞI
Kaliteli serverse kasmaz !:!
realyionEpic şaka yapıyorsun heralde ? Kardeşim leak olan harita isterse en kral sunucuda olsun kasar.
Niye ben indirdim hiçbir sorun yok ?
Haritaya girdim ilk saniyede çok açıklı bir harita olduğunu anladım.Bu harita new gamede bile kasıyorsa bir serverde hiç oynanmaz.
Bu sorunu v2 'de çözücem benim tools dosyamdaki qrad bozuktu onun için mapa gölge vs. gelmedi bende farkettim ama biraz geç oldu :(
jaiL_CILGINTURKLER_V2 'ye yepyeni JaiL oyunlarıda ekliyorum hiçbir map 'de olmayan oyunlar :)
- - - - - - - - - -
Schwertle 10 ek yüklediniz hatası aldım sanırım 10 resim yüklediğim için.. Zaten İndirme Linki 1 kendi wap sitem yani birşey olmaz :)
Alıntı:
xcasusxx Nickli Üyeden Alıntı
Bu sorunu v2 'de çözücem benim tools dosyamdaki qrad bozuktu onun için mapa gölge vs. gelmedi bende farkettim ama biraz geç oldu :(
jaiL_CILGINTURKLER_V2 'ye yepyeni JaiL oyunlarıda ekliyorum hiçbir map 'de olmayan oyunlar :)
v2 ' de Wad Dosyasınıda Değişsen çok daha güzel olur , renkli maplar görürüz belki ;)
Leaklı Maplar tariha karıştı derken gene başladılar bozuk bozuk haritaları çıkartmaya.
Bu ilk map 'ım olduğu için biraz sorun yaşadım mapı 'da 2 günde yaptım ondan mapta sorunlar var..
V2 'ye daha uzun süre ayırıcam mapı 'da reklendiririm :D