Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
 JailBreak | Yeni Nesil Disko
    Cevap: JailBreak | Yeni Nesil Disko
  bi tane resimle güzel gözükmüyor birkaç tane daha koysan iyi olucaktı be kardeş.
  Bu Disko İşe Yaramaz Buton yeri koycan adamları görmekte güç çekersin boş iş .
  Nefesim onuda düşündük yani rahat ol :D
  Şahsen o kadar obje koysam haritamı bitiremem :D göz yamışması olur ve bende biraz simetri rahatsızlığı olduğu için her yanlışı görüyorum :D bazen gözden kaçabilir tabi ama bu kadar hem çevirmesinde güçlük çıkarabilir hemde koyarken uğraşır yani bunun yerine sade bir disko da yapabilirsin :D duvarları ona benzer.Ben orda önümü göremem arkadaş 3-4 tane koyda bütün odayı tamamlamışsın :D bu benim yorumum k.b ama ben bu fikri beğenmedim glow bana göre sadece ışık için kullanılmalı ama yinede emek vermişsin +respect :D
  Geçmiş olsun kardeşim :)Katılıyorum bu arada benim gözlerde de bi sorun var.Bakamıyorum :DAma emeğe saygı.
  Sağolun beyler geçmiş olsun :D
   Alıntı:

Kirsehirlee Nickli Üyeden Alıntı

Geçmiş olsun kardeşim :)Katılıyorum bu arada benim gözlerde de bi sorun var.Bakamıyorum :DAma emeğe saygı.

+Respect :D
  Emeğe saygı +Saygı D:D:D:
  Dediğim gibi boş iş ama şöyle olur spot çiz önüne koy spotları birleştiren lazer koy buda spoiler olsun dark city v2 ♠ ♥