Selamun Aleyküm Arkadaşlar Benim Shop Pluginime Baş İsyancı Pluginini Ekledim Ama Bir Hata Veriyor Hatalar Bunlar.
PHP- Kodu:
amenu_devam
item
invalid expression, assumed zero
too many error messages on one line
Smada bu
Printable View
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Benim Shop Pluginime Baş İsyancı Pluginini Ekledim Ama Bir Hata Veriyor Hatalar Bunlar.
PHP- Kodu:
amenu_devam
item
invalid expression, assumed zero
too many error messages on one line
Smada bu
Hayatımda gördüğüm en dağınık eklenti indentation ayarlarını düzeltmek 15 dakikamı aldı :\. Edit eklentileri bu yüzden sevmiyorum :|
Shopun Nerelerinde Hata Vardı Sölermisin?
copy/paste yapıldığı için bir kaç köşeli parantez eklemeyi unutmuşsun "}" gibi.Ayrıca var olan iki tane public ismi girmişsin "yazicik" gibi.Aklıma gelen hatalar bunlar.
Şimdide Dedug Verdi ?
Eklentinin yanına "debug" eklediysen, logs'ta yazan hatayı buraya yapıştır.Ama emin ol bu editlediğin için oluyor benden kaynaklı değil senden kaynaklı yani :)
Hlds'den Açıyorum Hlds'ye Debug Logları Çıkmıyor Ama Oyunda Consolda Bunlar Çıkıyor.
Kod:L 11/28/2013 - 16:10:56: -------- Mapchange to jail_buyukisyan_v8 --------
[AMXX] Loaded 1 admin from file
L 11/28/2013 - 16:10:58: [HAMSANDWICH] Function fw_Weapon_PrimaryAttack_Pre not found.
L 11/28/2013 - 16:10:58: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "luckshop1.amxx")
L 11/28/2013 - 16:10:58: [AMXX] Run time error 10: native error (native "RegisterHam")
L 11/28/2013 - 16:10:58: [AMXX] [0] luckshop1.sma::plugin_init (line 419)
Menu item 1 added to Menus Front-End: "AMX_Super Menu" from plugin "AMX_Super Menu"
L 11/28/2013 - 16:10:58: [AMXX] Failed to open dictionar
RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "Fwd_PlayerSpawn_Post", 1)
RegisterHam(Ham_Spawn,"player","OyuncuDogunca2", 1)
Gözüme başka bir şey takıldı, bu nedir?
EDIT: