[JB] HiperMarket İstek Bölümü !
  Arkadaşlar Merhaba Sizden bir isteğim olucak yardım ederseniz sevinirim teşekkürler . Hiper Market aynı şu şekil plugini nereden bulabilirim yardımlarınız için teşekkürler. 

Cevap: [JB] HiperMarket İstek Bölümü !
  forumda var die biliom ama icindekilerinde nsl bişe olcagini yazarsan yardimci olabiliriz.
   Alıntı:

memoaho123 Nickli Üyeden Alıntı

forumda var die biliom ama icindekilerinde nsl bişe olcagini yazarsan yardimci olabiliriz.

kardeşim işte 
isyan menülerine girince orda deprem yarat elektirikleri kes godmodeu kapat 100 can 3 adet bomba ver gibi 

meslek menüsünden
bombacı - hiz - doktor gibi yokmu hiç forumda varsa bi link atarmısın ?
   Alıntı:

Nashorn07 Nickli Üyeden Alıntı

Beyler kimsede yok mu plugin forumda bulamadım ben bi yardım edin lütfen

arama motorunu kullan hem dolaşmış olursun hem de açılırsın
   Alıntı:

Hemsta Nickli Üyeden Alıntı

arama motorunu kullan hem dolaşmış olursun hem de açılırsın

Dostum Aradım baya aradım bulamadım bi

- - - - - - - - - -

Eyvallah doğruysa teşekkürler.
  https://www.csplague.com/plugin-sizd...nulu-shop.html

Shop'u Tekrardan güncelledim. çok istek geldigi için tekrar konu açtım konunun en alltında belirttigim gibi  : Bu shop plugini sadece bana aittir,Serverlerden görüpte burda paylaşmayınız her server sadece 1 kişiden almıştır,İstek üzerine yapılmamıştır kendi serverim için yapılmıştır yararlı bir konu olsun diye herkeze paylaşıyorum. İyi günlerde Kullanın !!
   Alıntı:

skc0011 Nickli Üyeden Alıntı

https://www.csplague.com/plugin-sizd...nulu-shop.html

Shop'u Tekrardan güncelledim. çok istek geldigi için tekrar konu açtım konunun en alltında belirttigim gibi  : Bu shop plugini sadece bana aittir,Serverlerden görüpte burda paylaşmayınız her server sadece 1 kişiden almıştır,İstek üzerine yapılmamıştır kendi serverim için yapılmıştır yararlı bir konu olsun diye herkeze paylaşıyorum. İyi günlerde Kullanın !!  
    Teşekkürler kardeşim aradığım buydu eline sağlık :)