/slotol Pluginin Takıldıkça Yetkili Olması
Arkadaşlar Ben /slotol Pluginin Oyuncu Takıldıkça Yetkili Olmasını İstiyorum.
Mesela /slotol yazdık adam Başına [CSPLague] ` # tagı alsın sonra adam o aldıgı slotluk ile 6 saat te bir yetki alacak
1.olarak /slotol yazınca b yetkisi ile başlasın Bu yazı altta cıksın (Artik Slotsun ve 6 saatte bir yetkin artıcak. 54 saatin sonunda Bedava Adminsiniz...)
2.olarak 6 saat takılınca - j yetkisi gelsin ve bu yazı cıksın ([ www.CSPLague.com ] 6 saatin Sonunda Adminlige 1 adim daha yaklastin... 7 adimin kaldi haydi yola devam...)
-p yetkisi gelsin ve bu yazı cıksın ([ www.CSPLague.com ] 6 saatin Sonunda Adminlige 1 adim daha yaklastin... 6 adimin kaldi haydi yola devam...)
-o yetkisi gelsin ve bu yazı cıksın ([ www.CSPLague.com ] 6 saatin Sonunda Adminlige 1 adim daha yaklastin... 5 adimin kaldi haydi yola devam...)
-m yetkisi gelsin ve bu yazı cıksın ([ www.CSPLague.com ] 6 saatin Sonunda Adminlige 1 adim daha yaklastin... 4 adimin kaldi haydi yola devam...)
-t yetkisi gelsin ve bu yazı cıksın ([ www.CSPLague.com ] 6 saatin Sonunda Adminlige 1 adim daha yaklastin... 3 adimin kaldi haydi yola devam...)
-n yetkisi gelsin ve bu yazı cıksın ([ www.CSPLague.com ] 6 saatin Sonunda Adminlige 1 adim daha yaklastin... 2 adimin kaldi haydi yola devam...)
-f yetkisi gelsin ve bu yazı cıksın ([ www.CSPLague.com ] 6 saatin Sonunda Adminlige 1 adim daha yaklastin... 1 adimin kaldi haydi yola devam...)
-g yetkisi gelsin ve bu yazı cıksın ([ www.CSPLague.com ] 54 saatin sonunda CSPLague'ye yakisir sekilde ADMIN oldun. Tebrik ediyoruz... )
ve admin oldugu için amx_say (kişinin nicki) ADMIN olmayi basardi. Sizde /slotol yazarak belirli bir sure sonra admin olabilirsiniz...
Böyle Bir Plugin Yapabilecek Varmı ? Varsa Bu Pluginin Herkesin İşine Yarayacağından Eminim.
Cevap: /slotol Pluginin Takıldıkça Yetkili Olması
bende böyle bir plugin arıyordum yapan olursa iyi olur.
Dediğim gibi, bu plugin herkesin işine yarayabilir. Yapılırsa çok kullanışlı olur.
@akcaliberkk
@mlhcnshn
Sanırım, @akcaliberkk 'in yaptığı pluginin genişletilmiş ayrıntılı halini istiyorsunuz doğru mudur?
https://www.csplague.com/plugin-cs-1...e-sistemi.html
Üstte anlattığım gibi olacak. Sıfırdan yazacak değilsiniz heralde? :D Sanmıyorum sıfırdan yazmazsınız zamanınızı bayağı bi alır. Eğer sıfırdan yazacaksanız yazın birşey demiyorum. Editte olur.