Pro CFG 300FPS HS 999%999
  Merhaba Arkadaşlar 30 bin civarı indirme sayısı olan ReZ4Nv9.cfg'nin Bir sonraki sürümünü paylaşıyorum..

//Özellikleri:
 - En iyi rate ayarlarını kullandım. Lag sorunu çözüldü. Fps 60 
 civarı gidip gelecektir. ( 300 fps vb. şeylere inanmayın 100'den sonra fps işe yaramaz!)
 -Parlaklığı göz yormayacak şekilde ayarlandı gözünüzden hiçbir şey kaçmayacak.
 -Yavaş yürüme, çapraz yürüyememe, mikrofon (mic) problemleri gibi sorunlar çözüldü.

-No-Recoil kodları ile oyundaki mermi sekmesini ve cl_bob komutlarıyla ateş edince ekranın sallanmasını en aza indirdim.
 -Mouse Ayarı Çok iyi
 -Steam ve NoSteam Geçer! (SXE Hersürüm)

-Crosshair boyutunu çok küçük ayarladım ateş adince fazla büyümü olmayacaktır.(Benim tavsiyem Auto-Size'de kullanmanız.)

-Ak47 için harika kodlar var içinde uzaktaki adam kaçamayacak!

-Deagle ve awp ikilisini sevenler için harika kodlar eklendi. Deagle'da hs sayınız mutlaka artacaktır Deneyin görün :)

-m4a1, galil, Famas gibi silahlarla sadece omuz hizasına nişan alıp tarayın farkı göreceksiniz.

-Cfg içinde dll dosyalarımız vardır bunlar oyunu daha rahat oynamanızı sağlayacak

-Alias kodlarının sXe geçmediğini bilmeyen yoktur. Alias kodları asla cfg'mizde bulunmaz.

-Gereksiz hiçbir kod bulunmaz tüm kodlar denenmiştir.

-Aklıma Gelmeyen birçok özellik var lütfen denemeden yorum yapmayın farkı göreceksiniz!

-Cfg içinde Birkaç tane tek alıntı kod vardır.

//Cfg Yüklenmesi:

1-) Rar dosyasını masaüstüne çıkartın.

2-) Masaüstüne çıkan dosyadaki her şeyi cs'nin kurulu oldugu dizinde Cstrike içine atın.

3-) Oyuna girip consolu açıp " exec ReZ4Nv10.cfg "  (tırnakları almadan!) yazın.

//ÖNEMLİ!!:

Cfg'yi açmadan önce video ayarlarını aynen şöyle yapın (Tam ekran oynamak isteyenler Run in a window tikini kaldırsın.)

//İndirme Link (Download):

ReZ4Nv10.cfg [ PremiumConfig]

https://2.bp.blogspot.com/-yu4qxnn3z...1600/q4v1u.jpg

Parola (Password): "rezanguler.blogspot.com"

Bilgisayar özelliklerine göre cfg kodlanır BURAYA tıklayarak 

ulaşabilirsiniz...
     Cevap: Pro CFG 300FPS HS 999%999