ben server iki tane client auto exec istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
başlıkta belirtiğim gibi ben server iki tane client auto exec istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edin:o
Cevap: ben server iki tane client auto exec istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Alıntı:
al_99 Nickli Üyeden Alıntı
başlıkta belirtiğim gibi ben server iki tane client auto exec istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edin:o
Eğer Plugin Yapmayı Sma Lara Bakmayi Biliyorsan Eğer Orda Okuyucak Olan Dosyanin Adi Geçiyordur CTRL + F den ara
istersen oraya kendi dosyanin adini yaz ama o dosyanin oldugu adlarida değiştirmen lazım...
Cevap: ben server iki tane client auto exec istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Kardeş Her Serverde Tuşlar Değişik Mesala Jailde b Tuşu shopu Açıyor Pro Açıyom b ye Basıyom Bu Çıkmıyor Onun Ha Bu arada Bu dosyanın sması varsa verin
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
fullmod mu server? Full mod ise client_exec pluginin adını değiştire değiştire fullmodda sürekli ekle ?
Eklenti 2308
bi deniyem
---------- Alttaki Mesaj Zamani 09:37 ---------- Önceki Mesaj Zamani 09:17 ----------
saol kardeşim sorun çözüldü