-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
jail_supermax_v1
-
Cevap: jail_supermax_v1
çok acemice + rmf kullanmışsın.
önerim: 1hafta değilde 2 haftada 1 map yap ve rmf kullanma. En iyisi.
-
Olum sen kendini ne sanıyorsun herkesin maplarınada böyle salak salak yorumlar atıyorsun sanane olum kaç günde yaptığımızdan beni sinirlendirme! Ayrıca rmf kullanmışsın derken? !!!
-
-
Teşekkürler.Ayrıca bu artist rmf kullanmışsın derken ne demeye çalışıyor acaba?
-
Alıntı:
ship4545 Nickli Üyeden Alıntı
çok acemice + rmf kullanmışsın.
önerim: 1hafta değilde 2 haftada 1 map yap ve rmf kullanma. En iyisi.
Ya olum sen kendini ne zannediyorsun tüm yorumlarını okudum adam gıbı teşekkürler dememişsin ? Lan çok biliyosan sen yap asabımı bozma benım patladımmı kötü olur.
--------------------------------------------------------------------
Çok güzel olmuş Furkan başarılarının devamını dilerim bu arada bi 10-15 tane senin maplarından arşiv yapıp gönderirmisin ?
-
Aynen acayip sinir etti benide!
---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:51 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:21 ----------
Gönderirimde ben mapları yapmıştım eskiden formatla 20 mapım gitti.Ondan sonrada en fazla 5 map filan yaptım.Atarım bi ara msn den...
-
He tamam yeteri kadar işte .bspleri gönder yeter.
-
Abicim sus baban kadar yaşındayım ben istersen muhatab olma. :)
Samet, Şunlara kim olduğumu anlat yormasınlar beni :)
Alıntı:
mstfykvn Nickli Üyeden Alıntı
Olum sen kendini ne sanıyorsun herkesin maplarınada böyle salak salak yorumlar atıyorsun sanane olum kaç günde yaptığımızdan beni sinirlendirme! Ayrıca rmf kullanmışsın derken? !!!
Sinirlensende sinirlenmesende ben yorumumu yaparım tamam mı öyle artist artist konuşma benle kim olduğunu bilmeden laf yetiştirme ortada.
KARŞINDA DÜNYAN'IN 19.cu MAPPERI VAR BILIYOR MUSUN?
ßy ""xR.""
Alıntı:
mstfykvn Nickli Üyeden Alıntı
Aynen acayip sinir etti benide!
Gönderirimde ben mapları yapmıştım eskiden formatla 20 mapım gitti.Ondan sonrada en fazla 5 map filan yaptım.Atarım bi ara msn den...
Alıntı:
jeLibon Nickli Üyeden Alıntı
He tamam yeteri kadar işte .bspleri gönder yeter.
Ayrıca yaşlarınız -14 Olduğu kesin. Şurda 20 Yaşında adam var karşınızda uğraşmayın derim.
Alıntı:
jeLibon Nickli Üyeden Alıntı
Ya olum sen kendini ne zannediyorsun tüm yorumlarını okudum adam gıbı teşekkürler dememişsin ? Lan çok biliyosan sen yap asabımı bozma benım patladımmı kötü olur.
--------------------------------------------------------------------
Çok güzel olmuş Furkan başarılarının devamını dilerim bu arada bi 10-15 tane senin maplarından arşiv yapıp gönderirmisin ?
He bozuldu mu gel ekle beni abicim
[email protected] & [email protected] & [email protected] & [email protected]
Insan azicik utanır. Format attığında 20 map değil 1 mapın bile gitmemiştir. kimseyi kandıramazsın abicim.
tek lafım burda modsunuz diye bi yeriniz kalkmasın indirmesini bilirim adam gibi durun modluğunuzu yapın size ne lan benim yorumlarından? Gidin kendinizdeki maplara bakın + birde benim maplara bakın mapper xr. yazın googleye herşeyde çıkar rahat olun, noktayı koyuyorum arkamdan konusursanız fena olucak. Samet yardım ederse. "."
xR. den ORJINAL mesaj:
"Arkadaşlar kimimiz hazır olarak harita yapar, kimimiz çalıntı yaparak mapı veren admin oluyor. Biz öyle değiliz. Adam gibi adamız ve hazır harita kullanmayız! Bunu bir kere AKLINIZDAN SILIN. Biz ALIN Terimizle YAPARIZ. Bilgisayar Sistemleride YORARIZ.Dünya'nın 19.cu Mapperiyim diyerek hava yapan diyen arkadaşlarıma sesleniyorum. Siz harita yaparken serverınızde sürekli açarak artizlik yapan kimdi?
Harita arkadaşlarım; Onlara borçluyum.
-RedFly
-Moaz
-RzL
-RequiN"
---------- Alttaki Mesaj Zamani 17:38 ---------- Önceki Mesaj Zamani 17:28 ----------
Profil Resminden Utan Biraz MUSTAFA! Allahim Yarabbim Sana Geliyorum :D
INGILIZCEN VARSA OKU! KOSKOCA GAMEBANANA SİTESİ DÜŞÜN!
https://img38.resimup.net/di/6UKG.jpg
-
Olum sen kime küfür ediyorsun lan.Ben map'de çalıntı filan yapmadım ayrıca.Aptal aptal bilmeden konuşmayacaksın.Gereğini yapacam zaten, moderatör'e küfretmek neymiş gör!