CSPLague
Hook,grab,rope plugini ayar - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: [İSTEK] Cs 1.6 Plugin İstek Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Thread: Hook,grab,rope plugini ayar (/showthread.php?tid=11729)

Pages: 1 2

Hook,grab,rope plugini ayar - jackdalton06 - 02-04-15

Ufak bir ayar istiyorum bu paylaştığım pluginde hook,rope ve hook,rope vermeyi A yani dokunulmazlik yetkisine grab,grab verme ve amx_ghr_menuyu L yani rcon yetkisine koyarmısınız.

Cevap: Hook,grab,rope plugini ayar - jackdalton06 - 03-04-15

Birde ölüler hook,rope,grab basıyo oyunu bozuyolar onuda ayarlarsanız sevinirim.

Cevap: Hook,grab,rope plugini ayar - jackdalton06 - 04-04-15

Güncel

Cevap: Hook,grab,rope plugini ayar - jackdalton06 - 06-04-15

Güncell

Cevap: Hook,grab,rope plugini ayar - memoaho123 - 06-04-15

jackdalton06 dateline='' Wrote: Ufak bir ayar istiyorum bu paylaştığım pluginde hook,rope ve hook,rope vermeyi A yani dokunulmazlik yetkisine grab,grab verme ve amx_ghr_menuyu L yani rcon yetkisine koyarmısınız.

bu paylaştıgında dedigin şekilde ayarlanmış ama en baş hali deil sanırsam bu pluginin en baş halini at.ellemedigin hali

- - - - - - - - - -

jackdalton06 dateline='' Wrote: Ufak bir ayar istiyorum bu paylaştığım pluginde hook,rope ve hook,rope vermeyi A yani dokunulmazlik yetkisine grab,grab verme ve amx_ghr_menuyu L yani rcon yetkisine koyarmısınız.

bu paylaştıgında dedigin şekilde ayarlanmış ama en baş hali deil sanırsam bu pluginin en baş halini at.ellemedigin hali

Cevap: Hook,grab,rope plugini ayar - SkyLeadeR - 07-04-15

Buyur kardeşim istediğin gibi ayarladım.

[hook ve hook verme: A.Yetkisi]
[rope ve rope verme: A.Yetkisi]
[grab ve grab verme: L.Yetkisi]
[amx_ghr_menu açma: L.Yetkisi]

Cevap: Hook,grab,rope plugini ayar - jackdalton06 - 08-04-15

olmadı kardeş serverdeki herkes hook basıyo user,slot,admin

.zip   
hook-grap-rope.zip (Size: 29.94 KB / Downloads: 143)

memoaho123 dateline='' Wrote: bu paylaştıgında dedigin şekilde ayarlanmış ama en baş hali deil sanırsam bu pluginin en baş halini at.ellemedigin hali

- - - - - - - - - -

0 hali nicomediaya ait bi plugin

Cevap: Hook,grab,rope plugini ayar - Kaymaklii - 08-04-15

SkyLeadeR dateline='' Wrote: Buyur kardeşim istediğin gibi ayarladım.

Ben Denedim Plugin düzgün çalışıyor. amx_ghr_menudeki 3. seçeneğide Kapatırsan Yetkisiz Oyuncular Hook, Grab ve Rope Kullanamazlar.

- - - - - - - - - -

SkyLeadeR dateline='' Wrote: Buyur kardeşim istediğin gibi ayarladım.

Ben Denedim Plugin düzgün çalışıyor. amx_ghr_menudeki 3. seçeneğide Kapatırsan Yetkisiz Oyuncular Hook, Grab ve Rope Kullanamazlar.