CSPLague
vForLorD.cfg || Kadir11 En İyi CFG'si || Kadir11 || - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: Counter Strike 1.6 Genel (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: [CONFIG] CS 1.6 CFG (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Thread: vForLorD.cfg || Kadir11 En İyi CFG'si || Kadir11 || (/showthread.php?tid=6396)

Pages: 1 2

vForLorD.cfg || Kadir11 En İyi CFG'si || Kadir11 || - kadir11 - 17-01-13

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün Bitirmiş Olduğum vForLorD.cfg ' yi Sizlere Sunuyuyorum Umarım Beğenirsiniz.İki Tane Alternatif Link Kullandım Umarım İşinize Yarar.
Açıklama
En iyi no_recoil ayarları.
En iyi bind ayarları.
En iyi cl ayarları.
En iyi hud ayarları.
En iyi gl ayarları.
En iyi rate ayarları.
En iyi setburst ayarları.
En iyi headshot paketi.
En iyi aim paketi.
En iyi ping düsürme.
En iyi buny ayarları.
En iyi gamma ayarları.

Wall Diye Banlarlarsa Ben Karışmam. Big Grin

CFG Adı
vForLorD.cfg
CFG Boyutu
35.7 KB
CFG Şifresi
csplague.com
CFG Kurulum
Rar Dosyasının İçinde Bulunan vForLorD.cfg yi VALVE/CSSTRİKE İçine Atıyoruz Sonra Counter'e Girip Consol 'a exec vForLorD.cfg yazıp Cfg Yi Aktif Edin.
Resimler
[Image: TELK.jpg]
[Image: VNUB.jpg]
[Image: IVOK.jpg]
[Image: CXB6.jpg]
CFG İndir / Download
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

CFG İndir / Download
vForLorD.zip - 35.7 Kb

Cevap: vForLorD.cfg || Kadir11 En İyi CFG'si || Kadir11 || - VForMaho - 17-01-13

Kardeş Harika Olmuş Cfg Eline SAĞLIK Mükemmel Lan Nasıl Yaptın Bunu ?

Cevap: vForLorD.cfg || Kadir11 En İyi CFG'si || Kadir11 || - kadir11 - 17-01-13

Eywallah Kardeşim Meslek Sırrı Big Grin Bu Cfg yi yapmak her yiğidin harcı değil Big Grin

Cevap: vForLorD.cfg || Kadir11 En İyi CFG'si || Kadir11 || - VForMaho - 17-01-13

kadir11 dateline='' Wrote: Eywallah Kardeşim Meslek Sırrı Big Grin Bu Cfg yi yapmak her yiğidin harcı değil Big Grin

Allah Allah Big Grin Demek O Kadar Büyük Bir Şey Sanki Hava Harp Sınavında Sana bunları soracaklar dimi.
Cfg Nasıl Yapılır Diye Sorarlar ArtıkBig Grin

VForMaho dateline='' Wrote: Allah Allah Big Grin Demek O Kadar Büyük Bir Şey Sanki Hava Harp Sınavında Sana bunları soracaklar dimi.
Cfg Nasıl Yapılır Diye Sorarlar ArtıkBig Grin

Knk o ayrı bu ayrı ben bunu zevk için yapıorum vede yaptığım işten zevk alıyorum buda da benim fantazim Big Grin

İyi Bakalım Eline Sağlık Çok Güzel Olmuş Bana bunu v2 sini yapsana knk Wink ama daha güzel olsun Big Grin

Eywallah .Oldu Başka derdin sıkıntın sonra yaparım şimdi işim var bu arada msn den yaz kirletme mesaj bolgesini Big Grin

Tmm Knk Olur

Cevap: vForLorD.cfg || Kadir11 En İyi CFG'si || Kadir11 || - SasuKe - 17-01-13

Eywallah Kardeşim Sağolasın

Ne Önemi Var Kardeşim Teşşekür için Sağol Smile