![]() |
|
İllumanitidir Gidiyor ? - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Thread: İllumanitidir Gidiyor ? (/showthread.php?tid=7776) Pages:
1
2
|
İllumanitidir Gidiyor ? - Nefesim - 17-06-13 İllumunati Herşeyde vardır çocukken izlediğin çizgi filmlere tut şuan izlediğin filmlere kadar nasılmı eğer bu konuyu baştan aşağa okursanız anlarsınız. Tom Ve Jerry İllumati Tom & Jerry Illuminati Pyramid & Satan Worship (ENGLISH VERSION) - YouTube Dediğim gibi her izlediğimiz şeylerde illumanti var ki o kadar çokki buraya sığmaz insanların tek bir sorunu var o sorun mesala şunda illumanati var bırakayım bunu gibi şeyler ozaman ; SURVIVOR IZLEME ? ![]() HERKEZİN SEVDİĞİ SÜNGER BOB ? ![]() ![]() ![]() ÇOCUKLUĞUMUN KAHRAMANI YUGİOH SENDEMİ ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU KONUYU AÇmamın sebebi bazıları şu oyunda illumunati vardı bıraktım dediğinden dolayı madem orda illumunati vardı bunlar gibi çoğu yerde vardı illumunati hayatımıza girmiş durumda. Umarım daha iyi anlamışsınız sadece 1 yerde yok heryerde Atiye - Aşkistanda illumanitinin destanı yazılı ozaman _? Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - reationEpic - 17-06-13 Nefesim , anlatamadım galiba benim demek istediğim tek bir şey değil senin dediğine katılıyorum heryerde var . Yalnız şunu anlamanı tavsiye ediyorum Metin2 yi illümünati satın aldı ! Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - scarty - 17-06-13 İlluminatinin metin2 yi satın almasına gerek yok ki oynayanların %80 ' i zaten bağımlı durumda ve NEFESİM michaled jackson'nun resmindeki klipte hatırladığım kadarıyla illuminatiden bahsediyordu beni aldığını falan söylüyordu diye hatırlıyorum çok değil 1 yıl öncesine kadar bunlar yaygındı.Ama illuminati için oyun bırakacaksanız ilk olarak bilgisayarlarınızdan başlamanız lazım ki çoğu parçasını satanlar yapanlar onlar için çalışıyor ? Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - reationEpic - 17-06-13 scarty dateline='' Wrote: İlluminatinin metin2 yi satın almasına gerek yok ki oynayanların %80 ' i zaten bağımlı durumda ve NEFESİM michaled jackson'nun resmindeki klipte hatırladığım kadarıyla illuminatiden bahsediyordu beni aldığını falan söylüyordu diye hatırlıyorum çok değil 1 yıl öncesine kadar bunlar yaygındı.Ama illuminati için oyun bırakacaksanız ilk olarak bilgisayarlarınızdan başlamanız lazım ki çoğu parçasını satanlar yapanlar onlar için çalışıyor ? Derdimi anlatamıyorum galiba. Benim için önemli olan kimin nereye çalıştığı değil . - - - - - - - - - - Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - DeaTReX - 17-06-13 Aslında Dediğin Gibi Herşey Hayatımızda Nerdeyse Hepsini İzledim. Kücüklük kahramanım yugioh bile. Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - scarty - 17-06-13 reationEpic dateline='' Wrote: Derdimi anlatamıyorum galiba. Benim için önemli olan kimin nereye çalıştığı değil .Ben sana yazmadım kardeşim genel olarak konuştum. Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - reationEpic - 17-06-13 scarty dateline='' Wrote: Ben sana yazmadım kardeşim genel olarak konuştum. Peki! Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - Nefesim - 17-06-13 scarty katılıyorum bence michael jackson normal ölmedi çünkü o klip michael jacksonun yasaklanan şarkısı diye geçiyor sözlerindede korkuyorum beni satın aldılar illumunatiyle ilgili birşeyler söylüyor çok geçmeden ölüyor ? Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - reationEpic - 17-06-13 Tamam konu uzadı
Cevap: İllumanitidir Gidiyor ? - Nefesim - 17-06-13 reation konunun senle alakası yok konu genel bir konu herkez tartışabilir seni neden gerdi ? |