![]() |
|
Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Thread: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! (/showthread.php?tid=8270) Pages:
1
2
|
Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - SouLCS - 08-08-13 [ATTACH=CONFIG]4543[/ATTACH] Kendisi beni ekledi web tasarım için istemediğimi belirttim ve bana dolandırıcı damgası vurdu. Web tasarım fiyatını sorduğum da ise 75 TL dedi şunu unutmayın hiç bir tasarımcı 0 dan yaptığı ve kodladığı tasarımı 75'TL ye satmaz ve bu kişiliksiz arkadaşımız son cümlesini böyle tamamladı. Böyle kişilerde var işte. Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - scarty - 08-08-13 GameDizayn - Power Yapim Asamasinda: Hayat Tasarlayinca güzel... madem tasarımcısın kodersin neden gitmiş free bir index kullanıyorsun çakmacı oldukları buradan belli zatenGame4TR - Profesyonel Hizmetler burayıda dizaynladığını sanıyor free tasarım kimse bilmiyor unutmayın beyler TÜRK olan coder emekçilerimiz arkadaşlarımız sitesine imza bırakır ve bunların imzası ingilizce yazılmış , CleanBIZ - Home bu siteden alınan bir tema sağ tık copy yaptıkları şey bu kendilerini birşey sanarlar 4-5dk araştırma sonucu bunları buldum biraz daha eşelesem neler neler çıkar bir ara prosunucum.com ' a giriiyordum index koymuşlardı game4tr diye demekki onların buyrun www.prosunucum.com çıktı bunlar sanal alemde oldukça biz daha ilerleyemeyiz ![]() -Yorumumum silmedim ama PROSUNUCUM.COM ile alakaları yokmuş! Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - SouLCS - 08-08-13
Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - muratcan1616 - 08-08-13 Böyleleri de var (sövmek istiyorum.) Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - mertkal - 09-08-13 scarty dateline='' Wrote: GameDizayn - Power Yapim Asamasinda: Hayat Tasarlayinca güzel... madem tasarımcısın kodersin neden gitmiş free bir index kullanıyorsun Beyfendi ProSunucum.Com Un Orayla Bir İlgisi Yok Ve İndex Nerde Bugun Kaçıncı Kişi Soruyor Nerde O İndex Varda Benmi Görmüyorum - - - - - - - - - - scarty dateline='' Wrote: GameDizayn - Power Yapim Asamasinda: Hayat Tasarlayinca güzel... madem tasarımcısın kodersin neden gitmiş free bir index kullanıyorsun Beyfendi ProSunucum.Com Un Orayla Bir İlgisi Yok Ve İndex Nerde Bugun Kaçıncı Kişi Soruyor Nerde O İndex Varda Benmi Görmüyorum + GameDizayn Game4TR.Com Ait Bizle Bir İlgisi Yok. Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - scarty - 09-08-13 Geçen yaz prosunucum ara vermişti sitesinde index koymuştu mail adresleri ve siteler koyulmuştu yani sahibi olarak bilmemeniz biraz şaşırtıcı o zaman görmüştüm yani geçen yaz olan şeyin ss'ini almamıştım bu yüzden kanıtlayamam fakat ben ne gördüğümü bilirim.
Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - mertkal - 09-08-13 Beyfendi Geçen Yaz Game4tr İndexi Yoktur Gecen yaz kapandıktan sonra domain satısı yaptım onun scripti vardı dikkat ettiyseniz tek game4tr yoktu game4log ultimatesunucum multisunucum kralsunucum vs. bunlarda vardı Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - scarty - 09-08-13 game4log olabilir ben game4tr diye hatırladım Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - mertkal - 09-08-13 game4log bana ait benim eski ts3 firmam game4log.org game4log.com Cevap: Böyle Kişiliksiz İnsanlarda Var! - scarty - 09-08-13 Tamam doğrudur yanlış anlamışım kusura bakmayın facebook sayfanızdaki resim referanslarınızdada o gözüküyor zaten. |