Team Tag Plugini - Tofie - 06-10-13
Arkadaşlar merhaba;
İstediğim plugin, T ve CT takımında olanlara örneğin amx_tag ASD @T amx_tag DSA @CT şeklinde tag versin istiyorum.
Bu konuda araştırma yaptım ama bir türlü istediğim şekilde bir eklenti bulamadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Cevap: Team Tag Plugini - xcasusxx - 06-10-13
Biraz daha açıklama yapar mısınız?
" amx_tag ASD @T " Yazıldığında ne olmasını istiyorsunuz?
Cevap: Team Tag Plugini - Tofie - 06-10-13
amx_tag ASD @T yazdığımda belirttiğim ASD'nin Teror takımına tag olarak eklenmesini istiyorum tag_prefix mantığıyla yani
Cevap: Team Tag Plugini - xcasusxx - 06-10-13
Ha tamam anladım kolay bir plugin sitedeki coder arkadaşlarımızın kolayca yapabileceğini tahmin ediyorum
Cevap: Team Tag Plugini - tolgas - 06-10-13
Aynısı Ben Yazıcaktım Birisi Açmış Konuyu Zaten Vlad Ailesinde Vardı Aynı PLugin Yarısmalarda 16v16 maçlarda cok işe yarıyor
Cevap: Team Tag Plugini - akcaliberkk - 06-10-13
PHP Code: /* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fun>
#define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "akcaliberkk"
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_concmd("amx_tag","cmdGiveTag",ADMIN_BAN, "<nick / @T / @CT / @all> ^"tag^"") } public cmdGiveTag(id,level,cid) { if(!cmd_access(id,level,cid,3)) return PLUGIN_HANDLED; new arg[32], arg2[32]; read_argv(1,arg,31) read_argv(2,arg2,31) if(arg[0] == '@') { new players[32],inum; if(equali(arg[1],"all")) get_players(players,inum) else get_players(players,inum,"e",equali(arg[1],"T") ? "TERRORIST" : "CT") if(!inum) { console_print(id,"Aradiginiz takimda oyuncu bulunamadi.") return PLUGIN_HANDLED } new szNewName[32]; new name[32]; for(new i;i<inum;i++) { get_user_name(players[i],name,31) formatex(szNewName,31,"%s %s",arg2, name) set_user_info(players,"name", szNewName) } console_print(id,"Ilgili takima basariyla tag verdiniz.") } else { new Uid = find_player("bhl",arg); if(!Uid) { console_print(id,"Aradiginiz oyuncu bulunamadi.") return PLUGIN_HANDLED } new name[32], szNewName[32] get_user_name(Uid,name,31) formatex(szNewName,31,"%s %s",arg2,name) set_user_info(Uid,"name",szNewName) console_print(id,"Ilgili oyuncuya basariyla tag verdiniz.") } return PLUGIN_HANDLED }
amx_tag <nick / @t / @ct / @all> "tag #"[/i][/i]
Cevap: Team Tag Plugini - Tofie - 06-10-13
Sağolasın çok teşekkür ederim, ellerine sağlık, süper çalışıyor.
Cevap: Team Tag Plugini - akcaliberkk - 06-10-13
Çözülmüş İsteklere taşındı.
Cevap: Team Tag Plugini - tolgas - 07-10-13
akcaliberkk dateline='' Wrote: PHP Code: /* Plugin generated by AMXX-Studio */
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_concmd("amx_tag","cmdGiveTag",ADMIN_BAN, "<nick / @T / @CT / @all> ^"tag^"") } public cmdGiveTag(id,level,cid) { if(!cmd_access(id,level,cid,3)) return PLUGIN_HANDLED; new arg[32], arg2[32]; read_argv(1,arg,31) read_argv(2,arg2,31) if(arg[0] == '@') { new players[32],inum; if(equali(arg[1],"all")) get_players(players,inum) else get_players(players,inum,"e",equali(arg[1],"T") ? "TERRORIST" : "CT") if(!inum) { console_print(id,"Aradiginiz takimda oyuncu bulunamadi.") return PLUGIN_HANDLED } new szNewName[32]; new name[32]; for(new i;i<inum;i++) { get_user_name(players[i],name,31) formatex(szNewName,31,"%s %s",arg2, name) set_user_info(players,"name", szNewName) } console_print(id,"Ilgili takima basariyla tag verdiniz.") } else { new Uid = find_player("bhl",arg); if(!Uid) { console_print(id,"Aradiginiz oyuncu bulunamadi.") return PLUGIN_HANDLED } new name[32], szNewName[32] get_user_name(Uid,name,31) formatex(szNewName,31,"%s %s",arg2,name) set_user_info(Uid,"name",szNewName) console_print(id,"Ilgili oyuncuya basariyla tag verdiniz.") } return PLUGIN_HANDLED }
amx_tag <nick / @t / @ct / @all> "tag #"
SMA Olarak Atman Mumkunmu ?
- - - - - - - - - -
akcaliberkk dateline='' Wrote: PHP Code: /* Plugin generated by AMXX-Studio */
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_concmd("amx_tag","cmdGiveTag",ADMIN_BAN, "<nick / @T / @CT / @all> ^"tag^"") } public cmdGiveTag(id,level,cid) { if(!cmd_access(id,level,cid,3)) return PLUGIN_HANDLED; new arg[32], arg2[32]; read_argv(1,arg,31) read_argv(2,arg2,31) if(arg[0] == '@') { new players[32],inum; if(equali(arg[1],"all")) get_players(players,inum) else get_players(players,inum,"e",equali(arg[1],"T") ? "TERRORIST" : "CT") if(!inum) { console_print(id,"Aradiginiz takimda oyuncu bulunamadi.") return PLUGIN_HANDLED } new szNewName[32]; new name[32]; for(new i;i<inum;i++) { get_user_name(players,name,31) formatex(szNewName,31,"%s %s",arg2, name) set_user_info(players,"name", szNewName) } console_print(id,"Ilgili takima basariyla tag verdiniz.") } else { new Uid = find_player("bhl",arg); if(!Uid) { console_print(id,"Aradiginiz oyuncu bulunamadi.") return PLUGIN_HANDLED } new name[32], szNewName[32] get_user_name(Uid,name,31) formatex(szNewName,31,"%s %s",arg2,name) set_user_info(Uid,"name",szNewName) console_print(id,"Ilgili oyuncuya basariyla tag verdiniz.") } return PLUGIN_HANDLED }
amx_tag <nick / @t / @ct / @all> "tag #"
SMA Olarak Atman Mumkunmu ?[/i][/i][/i][/i]
Cevap: Team Tag Plugini - Nobb - 07-10-13
Buyur ;
|