Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra
Seçkin Yeni Zombi Sınıfları eklemek istiyorum ama yapamıyorum bi yardımcı olurmusun ?
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra
Alıntı:
ResidentEviL Nickli Üyeden Alıntı
Seçkin Yeni Zombi Sınıfları eklemek istiyorum ama yapamıyorum bi yardımcı olurmusun ?
zombi sınıfının amxx dosyasını pluginse at sonra zombiadı.amxx yazısını da configs/zplague.ini'ydi sanırım oraya yaz işlem tamam..
olmazca configsde zpclass felan ona benzer bir txt olması lazım içine gir hepsini silip kaydet oyuna bidaha girince yeniden yazılıyor onlar.
not: oyunu oynamayı bıraktığım için dosya adlarını pek hatırlayamadm..
Alıntı:
SeCkIn Nickli Üyeden Alıntı
zombi sınıfının amxx dosyasını pluginse at sonra zombiadı.amxx yazısını da configs/zplague.ini'ydi sanırım oraya yaz işlem tamam..
olmazca configsde zpclass felan ona benzer bir txt olması lazım içine gir hepsini silip kaydet oyuna bidaha girince yeniden yazılıyor onlar.
not: oyunu oynamayı bıraktığım için dosya adlarını pek hatırlayamadm..
Tamam Teşekkürler Olmazsa Yine Rahatsız Ederim :))
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe- Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler
cebvap yazmaktan bıktım be buraya bidaha girmem
Alıntı:
residentevil Nickli Üyeden Alıntı
txt dosyası yok :(
olmadıysa txt dosyasını aç olduyssa sorun yok
TXT OLMAYADABİLİR İNİ DE OLABİLİR YANLIŞ HATIRLAYABİLİYOR OLABİLİRİM MALUM OYUNU UZUN SÜREDİR OYNAMIYORUM..