saolsun reyis
Printable View
saolsun reyis
butis bi paylasım sagol
eyw
saolasın
sql dosyası nerede içinde bulamadım?
saol .D
cok guzel
hll
saol
saol
guzel
tesekkurler
teşekkürler
thanks
güzel
Elli kere söylüyorum daha görmediğim indirmediğim şey hakkında nasıl birşeyler yazayımda indireyim arkadaş.İlla böyle isyan yazıları yazdırıyorsunuz. Çocukça bir hareket. Seviyeli insanlar zaten beğendikleri beğenmedikleri şeyleri indirip denedikten sonra yazar burada. Böyle zorunlu hale saçma şekilde getirmenin bir manası yok. Birde forum kurallarına uyunuz niye mesaj atmanında mantığı yok.
sağol kardeş
saol
gzl panel
sagolun
432234
sağol
Bakalım
eee
eyw
tesekkurlerrr
Teşekkür ler
Nasıl kuracam ben bilmiyorum ilkdefa kurucam linux makineye
---------- Alttaki Mesaj Zamani 14:06 ---------- Önceki Mesaj Zamani 14:06 ----------
Nasıl kuracam ben bilmiyorum ilkdefa kurucam linux makineye şimdiden teşşekürler
ademcan36 Linux makineye kurman için ilk önce xampp yüklemen gerek sonra xampp'den veritabanı oluştaracaksın ardından makinene kuracaksın ve serverin bir dosyasından ayar yapılıyordu sanırım bulabilirsem söylerim ve o veri tabanını paneldeki ayar dosyalarına göre editliyorsun servere putty'den res atıyorsun ve oluyor.Ama bu paneller çarpıktır kod hataları vardır sanırım programla çalınmış paneller bunlar eğer sql ' i yoksa zaten çalışmaz.
Sğl
nasıl kurucam bunu yardım edin :(
çokkk saollll
nasıl yüklüyoz bunu ,.D
teşekkürler
hebede hübede
saola
h4h12h412h1h
güzel
saol