olmuyo işte olmuyo nasıl yapılıyo ben acıyorum kodu yazıyorum (ama admin deilim)ama hiçibişi olmuoo
Printable View
olmuyo işte olmuyo nasıl yapılıyo ben acıyorum kodu yazıyorum (ama admin deilim)ama hiçibişi olmuoo
Güzel Paylaşım Sağol
Allah RAzı Olsun saol :D
süper
saolasın
hmm
krdesım nasıl yapıldıgını vıdeo ıle anlatsanindirmeden kurmaya kadar çok ii olur yapamadım ama Genede Al +Rep'ini
dosya eksik
ben yapamadım dediklerini yaptım sonra colsol'a girdim bind v +power1 Yazdım V Bastım Ama Olmadı Consol'a Bida Girdim +power1 Yazıyor Altında -power1 Nasıl Düzeltebilirim ??
Beyler biri bana şu addons dosyasının nerde oldugunu söylesin
eyvallah
power1 dimi sagol :D
eline sağlık güzel plugin .SMA paylaşma şansın varsa daha iyi olur bazı serverler .amxx kabul etmiyor [csduragi] gibi
Dosyasını addons/amxmodx/plugins/ Dosyasının İçine. böyle bi yer yok
- - - - - - - - - -
Ya sma dosyasini verseniz :)
adamsın eyvallah bu plugin işime yarıcak
Bunun sadece CT ' ler için olanını paylaşır mısın @NiCoMeDiA
nicomedia 3 senedir girmiyor bıraktı artık herşeye dikkat ediyorsun bunu kaçırmışsın buda ct olan plugin zaten JB yani jail break için kullanılır genel anlamda proda da olur HLDS serverde sorun olmazda satılık serverlerde panelde hata verebilir.
- - - - - - - - - -
nicomedia 3 senedir girmiyor bıraktı artık herşeye dikkat ediyorsun bunu kaçırmışsın buda ct olan plugin zaten JB yani jail break için kullanılır genel anlamda proda da olur HLDS serverde sorun olmazda satılık serverlerde panelde hata verebilir.
Kardesim ben sadece ama sadece CT nin kullanabilicegi Bir HOOK GRAB istiyorum full yetkili bir admin olsa bile T deyken kullanamasin yardimci olabilcek arkadas varmi ?
forumda olan pluginleri tekrardan paylaşıyorsunuz ne gerek var yeni şeyler paylaşın !!!!!!!!!!!!!!
Ellerine Sağlık Kardeş
SMA sı yokmu acaba csduragi biliyorsunuz amxx desteklemiyor