Cevap: [YARDIM]Arkadaşlar BB modunda Adminler istediği zaman duvar hareket ettiriyorl
Basebuilder plugininin kaynak kodunu paylaşırsan düzenlerim
Cevap: [YARDIM]Arkadaşlar BB modunda Adminler istediği zaman duvar hareket ettiriyorl
Alıntı:
akcaliberkk Nickli Üyeden Alıntı
Basebuilder plugininin kaynak kodunu paylaşırsan düzenlerim
Paylaştım zaten yorumlara yazdım
sma daki
#define FLAGS_OVERRIDE ADMIN_BAN
kısmındaki ADMIN_BAN yetkisini değiştirebilirsiniz. ADMIN_RCON yaparsanız sadece "l" (yönetici) yetkisi olanlar kullanabilir.
Alıntı:
akcaliberkk Nickli Üyeden Alıntı
sma daki
#define FLAGS_OVERRIDE ADMIN_BAN
kısmındaki ADMIN_BAN yetkisini değiştirebilirsiniz. ADMIN_RCON yaparsanız sadece "l" (yönetici) yetkisi olanlar kullanabilir.
Teşekürler ama bende compile hatası veriyor rica etsem sen yaparmısın "ADMIN_RCON" "L" Yetkisini?
:( Alıntı:
Nobb Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş Sen Konuyu Anlamadın Galiba ? Adam B Yetkisini Çevirmek İstiyor.Sen Sma Sı Diyorsun?
---------- Alttaki Mesaj Zamani 12:31 ---------- Önceki Mesaj Zamani 12:28 ----------
Kardeş Kodları Kopyala B Yetkisinin Bi Not Defterine Yapıştır.Ondan Sonra B Yetkisini Hangisine Çeviriceksen O Çevireceğin Kodu Kopyala B Dekine Yapıştır Not Defterine Yapıştırdığınıda Hangisine Çevireceksen O Yetkiye Yapıştır.Flood Yaptığım İçin Özür Diliyorum.NOT : Önceki Kodları Sil ! B Yi Çeviriceksen İçindekilerini Sil Yoksa Dosya Bozulur !...
Yetkiler zaten smadan ayarlanıyor ? ADMIN_BAN yetkisini farklı bi yetki yapıcaksın smadan...
Arkadaşım sana önerim ADMIN_BAN yerine ADMIN_IMMUNITY ver ve realde tanımadıklarına a yetkisi verme .
ben ADMIN_RCON Yazdım Ama Compile Edemiyorum Birisi ADMIN_RCON Yazarak Compile Edebilirmi?
Bekle bakayım
---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:33 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:27 ----------
Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!
Butun yetkilerine immunity verdim dene bakayım bi
Alıntı:
hurracuran Nickli Üyeden Alıntı
Teşekür Ederim! Sorunum Çözüldü!
Çözülmüş İsteklere taşındı.
Bunlara Hiç gerek yoktu "D" Yetkisini alırsan hiçbir admin build sonrası taş hareket ettiremez