Dostum benle kafa bulma istersen :) Her gördüğüm serverda hazır bir mapını reklamını yapıp veriyorsun insan emek verir emek.Benle kafa bulmak istersen, gel bir map yarışması yapalım beni tanıyan dünya tanır.
Printable View
Dostum benle kafa bulma istersen :) Her gördüğüm serverda hazır bir mapını reklamını yapıp veriyorsun insan emek verir emek.Benle kafa bulmak istersen, gel bir map yarışması yapalım beni tanıyan dünya tanır.
lan arkadasım emekten bahsedıyosun. O mapı ben yerdemi buldumda insan emek verir diyosun kendi cizimim kendi tasarımım.+ fazlada kalkmasın çabuk iner. sana tavsiyem gereksiz yere millete bulaşmada kendi yoluna bak anladınmı ?!!+bide yaşın kücük galiba iyi cümle kuramıyosun az hocalarını dinle.
-Küfür etme kanka ~LoudLy
1. si General kankamdır ve map konusunda VHE konusunda hemen hemen herşeyi bilir.
2.si Mapı hazırlar değiştirip satar çünkü bu adamın yaklaşık 15-20 mapı var.
3.sü Ben de mapperim her şeyi ilkerden öğrendim.(General)
4.sü RMF kullanıyorsa bile kendi çiziyordur.
5.si Ship eger map yarışması istiyorsan yapılır merak etme...
Teşekkürler..
Aman ne kadar korktum ki anlatamam :) Googleye Mapper xR. Professional DESIGNER Yazın. Dünyada 18.ci mapper siralaması olduğunu görürsünüz. Bu arada yaşım 27 :) Ekle [email protected] - Skype Emre4510
Senden korkayacak halim yok. Ve 15-20 map beni ilgilendirmez. Profesyonel olup olmadığını ilgilenirim. Jail maplarım 57 Tane , Deathrun 19 Tane , Pro 7 Tane , Fy veya daha dışlı bir modlar ise 100+. 15-20 maptan ben neye yararım? :)
Muhattabım değilsin ama eğer dediğin kadar iyiysen burada işin ne ?
retreth
erhterşitjşerihterteter
teşekkürler
lazımdı
teşekkürler
o yeeee D::D:D guzel map