Cevap: amx_unfire Plugini
Alıntı:
Nobb Nickli Üyeden Alıntı
Aynen Öyle Kardeşim...
Kardeşim Yalan Söylemiyorum Ben Pikachu Arkadaşımızın Dediği Gibi Onu Kast Ediyorum.Yani Çözülmüş İsteklere Taşınmasının Anlamı Ne ? Hem Konuyu Bilerekten Uzatmıyorum...
Ozaman eklentiyi incelemediğin çok açık ortada
PHP- Kodu:
register_concmd("amx_fire","admin_fire",ADMIN_LEVEL_B,"<nick, #userid or authid or @team>")
register_concmd("amx_unfire","admin_unfire",ADMIN_LEVEL_B,"<nick, #userid or authid or @team>")
ikisininde yetkisi ADMIN_LEVEL_B
Cevap: amx_unfire Plugini
Alıntı:
Nobb Nickli Üyeden Alıntı
Aynen Öyle Kardeşim...
Kardeşim Yalan Söylemiyorum Ben Pikachu Arkadaşımızın Dediği Gibi Onu Kast Ediyorum.Yani Çözülmüş İsteklere Taşınmasının Anlamı Ne ? Hem Konuyu Bilerekten Uzatmıyorum...
Sen ya ne yazdığımı okumadın, ya türkçe bilmiyorsun ya da gerçekten dalga geçiyorsun.
1. Yalan söylüyorsun demedim. Eklentiyi denemedin belli ki dedim.
2. Komutun yetkisi zaten istediğin şekilde - amx_fire ile aynı olacak şekilde - ayarlı dedim.
3. Komutun yetkisi amx_fire ile aynı olacak şekilde ayarlanmış olmasa bile - ki öyle ayarlı - cmdaccess.ini diye bir dosya var. Bir açıp baksaydın ne işe yaradığını görürdün. O dosyadan yetkileri istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsun dedim.
4. O kadar hazırcı olmuşsunuz ki, eklentiyi denemeden, acaba istediğim şekilde ayarlı mı diye kontrol edeyim demeden, gelip burda şu şekilde ayarlar mısın diye tekrar konuyu uzatıyorsun dedim.
Konu kapatıldı.