Cevap: server'e bişeyler oluyor
Alıntı:
Nopain Nickli Üyeden Alıntı
kardeş kusura bakma seni cok yoruyorum hakkını helal et fakat ;
- yeni ogrendim bir oyuncu denemiş 7 e basıyorsun 99 hp gidiyor 5 jb geliyor ya onu yapmıs bide kill cekmis otomatik ban yemiş
bu sorunu düzeltebilirmisin
- - - - - - - - - -
Alıntı:
kardeş kusura bakma seni cok yoruyorum hakkını helal et fakat ;
- yeni ogrendim bir oyuncu denemiş 7 e basıyorsun 99 hp gidiyor 5 jb geliyor ya onu yapmıs bide kill cekmis otomatik ban yemiş
bu sorunu düzeltebilirmisin
kardeş bu attıgındada revleme yok ama yazılar bozuk ana menu yazısı bozuk bide market menusune girdigimzdeki yazı bozuk
bide rica etsem mg kullanımınıı sadece ctye yaparmısın
Mg Kullanım sadece ctye özeldir ctye geçen herkes mg verir yazılar düzeltildi birde 7 basınca 99 hp gidip 5 jb gelmesi kan bagışlamadır.kill cekince banlanma olayına gelince eger dediğim komut yasaklma eklentisini yukledıysen ordaki inide yazıyor olabilir
Alıntı:
Mg Kullanım sadece ctye özeldir ctye geçen herkes mg verir yazılar düzeltildi birde 7 basınca 99 hp gidip 5 jb gelmesi kan bagışlamadır.kill cekince banlanma olayına gelince eger dediğim komut yasaklma eklentisini yukledıysen ordaki inide yazıyor olabilir
kardeş bak arkadaşını revleme var
vede t dekiler mg yazdıgında bu yazı geçebilir mi ? : [RedCrossClan] : Bu Komut Sadece [CT'ye] Ozeldir
- - - - - - - - - -
Alıntı:
kardeş bak arkadaşını revleme var
vede t dekiler mg yazdıgında bu yazı geçebilir mi ? : [RedCrossClan] : Bu Komut Sadece [CT'ye] Ozeldir
Arkadaş revleme kaldirdi uyari yazisi eklendi
eyw oldu kardeşim sagolasın ellerine saglık
Sağol Ellerine Sağlık...