Cevap: Cs ayarlarını bozma !!
ben anlamıyorum bu işlerden pek bana lazım olan şey hile olduğunu düşündüğüm kişinin ayarlarnı bozup quitlemek sonuçta oyuna tekrar girdğinde adam bu ayarlara maruz kalıp oynayamaması tabi cstrike için deki dosyalarıda bozuyo olabilmesi benm için cabası.yani verdiğin kodlardan anlamam :) bana ayarbozucu.amxx .sma lazım teşekkürler ilgin için.bide sen beni tam anlamadın socl ayarları def yapar bildiğim kadarıyla svye girenler için.bunu adam eliyle amx komutu girip benim nickimi yazp cs dosyalarımı bozdu aynı andada quit.
ozaman sana şöyle söyliyim istediğin şey csf anticheat eklentisi içerisinde mevcut. Azıcık forumda araştırma yaparsan csf anticheat bulucaksın. onu kurman yeterli. Hem hileyi engellersin. hem ayarlarını bozarsın. Hem kendi ayarlarını yukletebılırsın. Tşk yeter bence konu çözümlenmiştir.
Alıntı:
shakespeare Nickli Üyeden Alıntı
ozaman sana şöyle söyliyim istediğin şey csf anticheat eklentisi içerisinde mevcut. Azıcık forumda araştırma yaparsan csf anticheat bulucaksın. onu kurman yeterli. Hem hileyi engellersin. hem ayarlarını bozarsın. Hem kendi ayarlarını yukletebılırsın. Tşk yeter bence konu çözümlenmiştir.
kardeş kıt mısn anlamıyorum bu işlerden diyorum bana svye ekleyebileceğim komutlu bi dosya gerekli konu çözümlenmiş konu çözümlenmiştir burda mod kafası mı yaşıyosun sorun benm sorunum çözülmedi diyosam çözülmedi bu işlerdende bişey anlamadığın kesin boş boş pm doldurma admin arkadaş konu çözüldü derse çözülür az sus.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
tansiyonu yükseltmeye gerek yok.
istenilen plugin zaten csf içerisinde mevcutmuş, ek olarak yapmanın bir manası yok. csf nin cfg dosyasını inceleyebilirsin..
Alıntı:
Schwertle Nickli Üyeden Alıntı
tansiyonu yükseltmeye gerek yok.
istenilen plugin zaten csf içerisinde mevcutmuş, ek olarak yapmanın bir manası yok. csf nin cfg dosyasını inceleyebilirsin..
csf ne yauf
ya güzel kardeşim sana güzellikle anlatmaya çalışıyorum hala sorun çıkarıyorsun. Sana ben direk konunun çözümünü söyledim. Yapacağın tek şey arama kısmına CSF Anti-cheat yazman ve eklentiyi indirip serverına kurman. Umarım anlatabilmişimdir. Herşeyide bu kadar elinize beklemeyin. Lütfen.
Ben sana direk link de vereyim umarım konuyu çözebilirsin artık.
CSF ANTİCHEAT TIKLA
Alıntı:
shakespeare Nickli Üyeden Alıntı
ya güzel kardeşim sana güzellikle anlatmaya çalışıyorum hala sorun çıkarıyorsun. Sana ben direk konunun çözümünü söyledim. Yapacağın tek şey arama kısmına CSF Anti-cheat yazman ve eklentiyi indirip serverına kurman. Umarım anlatabilmişimdir. Herşeyide bu kadar elinize beklemeyin. Lütfen.
Ben sana direk link de vereyim umarım konuyu çözebilirsin artık.
CSF ANTİCHEAT TIKLA
kardeşim baştan beridir anlamıyorum bu işlerden diyorum eziyet ettiğimin farkındayım azıcık tölerans :)
Ya . Bak Bu Mygamearea ' dada var Vgui2.dll Dosyani değiştiriyor. Adam bu kdr. :D
la ne kadar üşengeçsin bu kadar yorum yapıcağına kadar oyunu tekrardan kurabilirdin..
Alıntı:
menderes88 Nickli Üyeden Alıntı
la ne kadar üşengeçsin bu kadar yorum yapıcağına kadar oyunu tekrardan kurabilirdin..
La adam plugin istiyor senin dedine bak :D