İstek bölümündeki konunuzdan devam edin.
Printable View
İstek bölümündeki konunuzdan devam edin.
Editlemeyi düzgün yaparsan sorun olmaz.
güzel
Ya ben bunu ekledim fakat m ye basınca geliyo ama normal bakkal menüsünün yerine gelmiyo neden acaba panelden birşeymi yapmam lazım ?
ya kardeşim bu plugin iyi hoş ellerine sağlıkta ben plugindeki nefesim yazısını panele yükledikten sonra değiştirebiliyomuyum mesela nefesim yerine BlackEnemy | JailBreak yazcam bu mümkünmü panele yükledikten sonra
panele yüklemen sma dosyasından düzenleyip tekrar amxx'e çevirmen gerek yani panele yükledikten sonra değiştiremezsin.
nefesim yazılarını değiştirebiliyomuyuz üstteki falan ? panele yükledikten sonra
sma ve amxx deki kodlar aynı deme
amxx ile sma farklı şeylerr amxx serverin dili sma kodlama dili kodlama dilini server diline çevirip servere okutuyorsun.
Saolasın .
- - - - - - - - - -
Saolasın .
Nefesim Dediklerinin Aynısını Dedicated Serverime Yaptım Fakat Oyuna Girdiğim Anda Oyundan Atıyor Teamviever versem yardımcı olurmusun
Sorunsuz Kardeşim herkezde çalışıyor sorun senden kaynaklanıyor :(.
cvarları verebilirmisin
Kardeşim oyundan atarken bir hata veriyordur ve sen o hatayı refleks olarak tamam diyip geçiyorsun gibime geliyor ve büyük ihtimalle orda verdiği hata modeli yanlış yere atmandan kaynaklanıyor :)
- - - - - - - - - -
Kardeşim oyundan atarken bir hata veriyordur ve sen o hatayı refleks olarak tamam diyip geçiyorsun gibime geliyor ve büyük ihtimalle orda verdiği hata modeli yanlış yere atmandan kaynaklanıyor :)
Hata yok kardeşim modelleri at sorun çözülür yeni plugin geliyor bekleyin.
- - - - - - - - - -
Hata yok kardeşim modelleri at sorun çözülür yeni plugin geliyor bekleyin.
çok saol eline sağlık
sma dosyası hatalı
Sorunsuz hata sizde bu kadar kişi hata almıyor ve siz alıyorsunuz
Kardeşim Oyunyöneticisine sma Yüklerken sma dosyanız hatalı diyor.
- - - - - - - - - -
Kardeşim Oyunyöneticisine sma Yüklerken sma dosyanız hatalı diyor.
Bu kadar kişi yükledi sorun almadı size verdiğim sma dosyasındaki reklamları silecem diye plugini altına üstüne getiriyorsunuz.
Shop (1).sma(8) : fatal error 100: cannot read from file: "jail" hatası Alıyorum AMXX ÇEVİRİRKEN :D
- - - - - - - - - -
Shop (1).sma(8) : fatal error 100: cannot read from file: "jail" hatası Alıyorum AMXX ÇEVİRİRKEN :D
Nefesim Oyunyöneticisi Kabul Etmiyor. Hiç Dokunmadım Direkman İndirdiğim Gibi Attım Ama Hatalı Diyor
abi sen rar şifresini verdinmi
Aga Servere nasıl atacam yardım edermısın twden yardımcı olursan sevınırım
Kardesım Su Yapınızda Anladık Bı Videsunu Atarmısın Yardım Lazım aclll
ewl bakacaz
Selamun aleykum Nefesim yazan yerleri acaba nasıl değiştirecegim SMA DAN VE AMX DAN FLN ANLAMIYORUM AMA SERVERİME YÜKLEMEK İSTİYORUM NEFESİM YAZAN YERLERİ XİR.CLAN OLARAK NASI DEGİSTİRECEM YARDIMCI OLABİLİRMİSNZ ???
Kardesım bben yapamadım tekrar anlatsana teker teker
- - - - - - - - - -
yavas yavas tek tek lutfen anlatırmısın
plugunı begendım yapmak ıstıyorum
Beyler Oyunyöneticisinde Serveri Olanlar Boşa İndirmesin Oyunyöneticisi Yeni Güncelleme Getirdi Plugin İçindeki Cmd Kodları Oyunyöneticisinde Gecmiyor yani sansınızı Denemeyin boşa Oyunyöneticisinde Serveri Olanlar..
sma dosyası bozuk dıyo panele yuklemeye calıstım olmadı sma dosyası bozuk dıyo yardım edın
saol çok güzel olmuş
oyunyonetıcısıne panele atıcam ama hatalı dıyo tekrarda nduzgun bısey bunun gıbı duzgun bısey yukleyın lutfen
oyun yöneticisine yuklüyorum hatalı sma diyorr
ya hacı 50 jbden fazla vermek istiyorum sunun cozumunu acıklarmısın
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): St9bad_alloc
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbshop.sma(10) : fatal error 100: cannot read from file: "colorchat"
Compilation aborted.
1 Error.
bash: line 1: 61258 Aborted (core dumped) ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbshop.sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/jbshop.amxx
- - - - - - - - - -
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): St9bad_alloc
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbshop.sma(10) : fatal error 100: cannot read from file: "colorchat"
Compilation aborted.
1 Error.
bash: line 1: 61258 Aborted (core dumped) ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbshop.sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/jbshop.amxx
sadA:SD:Asd
- - - - - - - - - -
on numara eyvallh
Ellerine Sağlık Ben Kullanıyorum Oyunyöneticisinde Sorunsuz calısıyor
kendim biraz düzenlemeler yaptım Şuan Hatasız bi şekilde kullanıyorum...
Eline Sağlık Kardeş, Cidden Uğraşmıssın.
- - - - - - - - - -
Eline Sağlık Kardeş, Cidden Uğraşmıssın.
En az 20JB verebiliyorum 30Jb Verdimmi 10000 Den Fazla Jb veremessiniz diyor
Bu dosyaların içinde bunların sesleri varmı?