macbotların da war zaten kısacası !say yaz konusma kapatılır mac bot kullananlara tavsiye etmem
Printable View
macbotların da war zaten kısacası !say yaz konusma kapatılır mac bot kullananlara tavsiye etmem
sagol
tesekkurler
saoolun çok işime yaradı
sağolun teşekkürler
---------- Alttaki Mesaj Zamani 00:55 ---------- Önceki Mesaj Zamani 00:38 ----------
kardeş ben dm için say kapama arıyorum yani sadece Adminler ve Slotlar konuşmalı bunu bu sma ile yapabilir miyim
Tşk.
teşekkürler...
tşkler.....ç.
eyvallahhh
helal bee tsk
eyw
teşekkürler
sağol ozan :)
tşklerr
sagooooooool
teşekkürler
tesekkurler
denycem
saol :D
teşekkürler
block_say "1" yaptıgımda plugini acıyor harika bi plugin reklamcılara karsı AMA block_say 0 yaptıgımda plugin kapanmıyor
yazı yazdıgımda hicbirsey gözükmüyor block_say 0 komutunda hata var yani plugin hatalı açması süper ama kapatması sıkntılı
dedigim gibi kapattıgımda bu sefer hicbir sekilde yazı yazamıyoruz ancak panelden plugini kapatmamız lazım.
Teşekkürler eline sağlık kardeşim işime yarıyacak.
ppekı bunu nasıl gostercez bnde kapatılmıstır yazıyo nasıl acaz
teşekkürlerrr
S.aleyküm başına amx_cvar mı katmamız gerekiyor katmamız gerekiyorsa bu plugini B yetkisine ayarlayıp amx_block_say 0 yapabilrmisiniz.serverimize saldırı yiyoruz da anlık kapatıp açmamız için slotların yapabilmesi için editliyebilirmisiniz.Şimdiden Teşekkür Ederim
- - - - - - - - - -
S.aleyküm başına amx_cvar mı katmamız gerekiyor katmamız gerekiyorsa bu plugini B yetkisine ayarlayıp amx_block_say 0 yapabilrmisiniz.serverimize saldırı yiyoruz da anlık kapatıp açmamız için slotların yapabilmesi için editliyebilirmisiniz.Şimdiden Teşekkür Ederim
tamam amx_cvar block_say 1 yaptım çalıştı konuşamıyorz da 0 yazınca da konuşamıyorz 1 yapınca sadece uyarıyor 0 yazınca hiç yazamıyoruz bunu düzeltirmisiniz
Saol kardeşim
adminler konuşabiliyormu acaba, neyse test edip göreceğim durumu size yazarim
++++++++++++++++++++++