![]() |
|
İstek Maç Botuma Ekstra Kodlar - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [İSTEK] Cs 1.6 Plugin İstek Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=80) +---- Forum: Çözülmüş İstekler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=87) +---- Thread: İstek Maç Botuma Ekstra Kodlar (/showthread.php?tid=1037) |
- Schwertle - 17-01-12 cpt nick => Sma içerisinde şu satırı veya benzer satırı bul ! PHP Code: if( contain(szName, "Cpt") != -1 || contain(szName, "CPT") != -1 || contain(szName, "cpt") != -1 || contain(szName, "cPt") != -1 || contain(szName, "cpT") != -1 ) ve en sondaki parantez işaretinden önce PHP Code: || contain(szName, "isminde_içermesi_gerekli_olan_şeyi_yaz") != -1 isminde_içermesi_gerekli_olan_şeyi_yaz => yerine gerekeni yaz dikkat et büyük küçük harf eşleşmesi var!
- NiCoMeDiA - 17-01-12 "burc ugur" tamam mıdır taşıyalımmı uygun bölüme ? - burc ugur - 18-01-12 amx quit ve duck açma kapatma oldu saolasında ben cpt olayını yanlıs anlattım galiba önceki sayafaya bakarsan dedimki hem cpt yazanlar hem [cpt] yazanlar olsun yani orda sadece cpt nicki olmasın nickleri cogaltmam lazım onu dedım . bide bu lazım : # Maç, Pub, Taktik Ayarlarını Yüklerken veya Maçı Başlattığınızda Solda Yükleme Barı Eklenmiştir.. # Radarın Altında Server Şifresini Her 30 Saniyede Gösterir Ve Gösterme Süresi 10 Saniyedir. [Otomatik] # Maç Başladığında Pw Otomatik Olarak Tüm Oyunculara Kayıt Edilir Ve Oyuncular Maçtan Düştüğünde Tekrar Girebilir. # Maç Başlattığınızda Otomatik SS Alınır Ve Tüm Oyuncuların Cstrike Dosyasına Kayıt Edilir. # Tüm Komutlar say ve say_team den Çalışır. - Schwertle - 18-01-12 burc ugur dateline='' Wrote: # Tüm Komutlar say ve say_team den Çalışır. Bunu yapmak için PHP Code: public plugin_init (){ PHP Code: register_clcmd("say /komut", "xxx")şeklinde komutun kopyasına _team eklenmelidir... aynı şekilde ! ve . 'da yapabilirsiniz yani xxx değişmeden istediğiniz komutu verebilirisiniz... - Schwertle - 19-01-12 # Maç Başlattığınızda Otomatik SS Alınır Ve Tüm Oyuncuların Cstrike Dosyasına Kayıt Edilir. =>> Alltaki kodu public plugin_init girdisinin dışında, en üstüne ekle; PHP Code: new g_iMaxOyuncular; Alltaki kodu public plugin_init girdisinin içine ekle; PHP Code: g_iMaxOyuncular = get_maxplayers( ); Alttaki kodu maçı başlatan son public içine ekle; PHP Code: client_cmd(0,"spk ^"events/enemy_died^"");- Schwertle - 19-01-12 # Radarın Altında Server Şifresini Her 30 Saniyede Gösterir Ve Gösterme Süresi 10 Saniyedir. [Otomatik] public plugin_init içerisine ekle; PHP Code: set_task(30.0,"pwgoster",0,"",0,"b",0) SMA En alt kısmına şu kodları ekle; PHP Code: /*-------------------------- SCH - Radar Altı Şifre Gösterme --------------------------*/- Schwertle - 19-01-12 # Maç, Pub, Taktik Ayarlarını Yüklerken veya Maçı Başlattığınızda Solda Yükleme Barı Eklenmiştir.. Maçı başlatan publiclerin 1.sine ekle (18.5 Saniye yükleme barı geçer); PHP Code: set_task (1.0,"ayarlarb") Kısa komutarın publiclerine ekle (5.1 saniye yükleme barı geçer); PHP Code: set_task (1.0,"ayarlar") SMA En altına ekle; PHP Code: /*-------------------------- SCH - Yükleme Barı --------------------------*/- Schwertle - 19-01-12 Konu çözümlenmiştir ... - burc ugur - 19-01-12 hais duck kodunu istemedim ben o zaten smada war . sorun şu !duck yazıosun duck acildi !duck yazınca tekrar duck kapatildi diyor ben böyle istemiyorum !duck yazınca duck acilsin !noduck yazinca duck kapatilsin istiorum nası yapcam ? bu arada snapsot alma ve radar altı pw gösterme oldu fakat quit kodları olmuyo compile ederken :S - Schwertle - 19-01-12 PHP Code: public cmdDuckNoduck(id,level,cid) {Yukarıdaki Kod yerine alttakini yapıştır; PHP Code: public cmdDuckNoduck(id,level,cid) {Ayrıca plugin_init içerisine alttakileri ekle; PHP Code: register_concmd("say !duck", "cmdDuckNoduck2", ADMIN_CVAR)Aldığın HATALARI ve Hataların olduğu publicleri buraya koyar mısın.. Publicleri [*php] [*/php] tagları arasında koyarsan güzel olur.. |