![]() |
|
Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [PLUGİN] Cs 1.6 Eklentiler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Thread: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini (/showthread.php?tid=7767) |
Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - bihterr - 19-07-13 Kardeşim ben bunu indirdim oyunyöneticisine yolaldım fakat plugin hatalı diyor çalışmıyo diyo ? Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - SincanLy - 20-07-13 Cvar Ayarlarini ayarladin mi kardesım yanı ts ıp . port falan ayarlamassan olmaz. Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - akcaliberkk - 21-07-13 bihterr dateline='' Wrote: Kardeşim ben bunu indirdim oyunyöneticisine yolaldım fakat plugin hatalı diyor çalışmıyo diyo ? Oyunyöneticisinin ne dediği beni ilgilendirmez. Ben bunu yaptım, denedim, çalıştı mı? Çalıştı. Pluginin çalışmadığına dair kanıtın varsa, hatayı yazarsın çözeriz. Böyle bomboş çalışmadı demekle yardımcı olamayız - - - - - - - - - - bihterr dateline='' Wrote: Kardeşim ben bunu indirdim oyunyöneticisine yolaldım fakat plugin hatalı diyor çalışmıyo diyo ? Oyunyöneticisinin ne dediği beni ilgilendirmez. Ben bunu yaptım, denedim, çalıştı mı? Çalıştı. Pluginin çalışmadığına dair kanıtın varsa, hatayı yazarsın çözeriz. Böyle bomboş çalışmadı demekle yardımcı olamayız Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - scarty - 21-07-13 Eyvallah bakalım bizde deniyelim belki bize sorun var deme
Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - bihterr - 21-07-13 aynen kardeşim sma içinde port ve ip yi yazdım ama çalışmıyor dendi belki ben sma dan yazarken yanlış birşey yapmış olabilirim ya sizde çalışıyomu oyunyöneticisinde Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - SincanLy - 21-07-13 evet benım serverım var ve calısıyor. ts3_server "" // Server'ınızın IP Adresits3_serverpw "" // Server'ınızın VARSA Şifresits3_port "" // Server'ınızın portu ( Eğer portunuz, standart porttan farklı değilse boş bırakın. Otomatik 9987 olarak ayarlar. )ts3_channel "" // VARSA Özel odanızın adı veya odanın channel id'sits3_channelpw "" // VARSA Özel odanızın şifresi bu kodları tsnızın ıpsını ve sıfresını falan yazıp. panelden server ayarlari - ozel ayarlara kopyalayıp yapıstır. soruunun cozulecektır - - - - - - - - - - sen tsnin ıpsını falan at sıfresını ben smayı sana bastan atayım sorunun cozuleektır. plugınde sıkıntı yok cunku Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - bihterr - 21-07-13 Sincanly attım özelden ts bilgilerini Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - baho1 - 21-07-13 Maşallah Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - siyahmafya45 - 22-07-13 bakacam bakım iyimi bide sw reklma vermek istiyorum serverler kısmına nasıl verebilirim Cevap: Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini - therealsteel41 - 25-07-13 iyiymiş |