![]() |
|
Roberto Mancini - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Thread: Roberto Mancini (/showthread.php?tid=8649) Pages:
1
2
|
Cevap: Roberto Mancini - scarty - 07-10-13 Berkan yanlış düşünüyorsun OSMANLI kütüphaneleri var OSMANLICA biliyorsan ki çevirmeleride var, herşey kanıtlı bir biçimde duruyor zaten kimsenin inanmama gibi bir durumu yok ki 1299 ' da kuruldu eğer başka bir devletten bahsediyorsan diyecek bir şeyim yok fakat TÜRKİYE'de OSMANLI'yı bile tam anlatmayan kitaplar başka devletler varmış yokmuş umrundu olur mu ? , konuya gelince futbol izlemeyi , takip etmeyi bıraktım çünkü fenerbahçe hastasıydım fenerbahçe bursa maçında lokalde arkadaşımı öldüresiye dövmüştüm sonra barıştık falan fena oluyorum TÜRKİYE maçlarında Fatih TERİM' i gördük çok güzel yönetti iyi kötü hataları olacaktır ama Fatih TERİM' in gidip Roberto MANCİNİ ' nin gelmesi takımı olumsuz etkiler diye düşünüyorum.
Cevap: Roberto Mancini - Nefesim - 20-10-13 Ankaragücünün ligte oldu seneler Cimbom Gecekondu maçı vardı ankarada arkadaşımın isteği üzerine gece kondu tarafından bilet almıştık geçtik maçı izliyoruz cimbom 2-1 yendiydi gecekonduyu çıkışta Gece kondu sallamayla kovalıyordu cimbomu Hiç unutmuyorum adamın teki döner bıçağıyla geliyordu
Cevap: Roberto Mancini - berkanmtn - 20-10-13 Neyse. Bu ülkeye tek UEFA KUPASI ve UEFA SÜPER KUPASI ' nı hangi takım getirmiştir ? GALATASARAY Ne demişler : " Küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle , büyük takımlar aldıkları kupalarla övünürler. " Mesela bi mahalle takımı GALATASARAY ' ı yense ölene kadar konuşur , GALATASARAY bir mahalle takımını yense 1 dakika konuşmaz. Ama GALATASARAY TÜRKİYE ' ye ilk ve tek UEFA KUPASINI getiren takımdır. TÜRKİYEDİR GALATASARAY! Cevap: Roberto Mancini - Nefesim - 21-10-13 Türkiyedir Galatasaraymış O Yüzden Türk Evladı'nı Fenerbahçeli Diyemi Öldürdünüz ? O Yüzden Babasıyla Maç İzlemeye Giden Küçücük Çocuga Koltuk Fırlattınız. O Yüzden Maçta İsrail Bayrağı Açtınız ? O Yüzden Yunan Bayrağı Açtınız ? O Yüzden Fenerbahçe Moskovayla Oynucağı Maç Öncesi Kendi Maçınızda Moskovaya Başarılar Bayrağı Açtınız ? O Yüzden 2007 Senesinde Tüm Sahayı Suya Boğdunuz O Suyu Bulamayanlarda Var ? Türkiyenin Suyunu *** Ettiniz. O Yüzden Özel Günlerde (Atatürkü Anma) Gününde Sitenize Atatürk'ü Yerleştirmediniz Kimler Yaptı Beşiktaş Fener Trabzon O Yüzden Fransız Tohumu Diyoruz! Fener - chelsea maçında chelsea yi tuttunuz. Deivid Koydu Sustunuz. 6-0 Çaktık Sustunuz. Cevap: Roberto Mancini - Nobb - 23-10-13 Bak Artık Konuşamıyorlar
Cevap: Roberto Mancini - sefatokgoz - 09-11-13 Bunları zaten siz hiç yapmıyorsunuz ? Hem bunları yapanda ayrıca türk olamaz. Takım desteklemeye gelincede emin ol ki her avrupa maçlarımızda Gs taraftarı hariç tüm haysiyetsiz kişikler rakibi destekliyor... Siz avrupa'ya bile gidemiyorsunuz o ayrı bir mesele işte ! -ŞİKEBAHÇE- Cevap: Roberto Mancini - muratcan1616 - 09-11-13 Bunlara karşı cevap bile vermiyorum... Kim kimin ne olduğunu biliyor, kim ne derse desin ben GalataSaray'lıyım. İsteyen kendi takımını haklı çıkarsın, FenerBahçe'yi de biliyoruz. Cevap: Roberto Mancini - berkanmtn - 20-11-13 Sahaya inen taraftar beşiktaşlı değil pkk oluyorda , fransız bayrağı açan taraftarmı GALATASARAY lı oluyor ? UEFA dan tescilli şike soruşturması geçirdiniz. UEFA dan 2 Yıl men aldınız Teknik direktörünüz 1.5 sene hapiste yattı , belkide tekrar yatacak. Bize yok ona 5-0 yenildiniz yok buna 6-0 yenildiniz demeyin. Her takım her maçta çok çok iyi oynayacak diye birşey söz konusu değil. UEFA Resmi sitesinde (Uefa.com , Uefa Facebook Sayfası , CL Facebook Sayfası ) fenerbahçeyi ŞİKE takımı olarak paylaşırken GALATASARAY ' I ise " TÜRKİYE ' NİN GURURU GALATASARAY ! " dır diyerek paylaştı ? Ayrıca Facebook taki sayfalarının kapak fotoğrafını bir süre GALATASARAY yaptı ? ! - - - - - - - - - - Sahaya inen taraftar beşiktaşlı değil pkk oluyorda , fransız bayrağı açan takımmı GALATASARAY oluyor ? UEFA dan tescilli şike soruşturması geçirdiniz. UEFA dan 2 Yıl men aldınız Teknik direktörünüz 1.5 sene hapiste yattı , belkide tekrar yatacak. Bize yok ona 5-0 yenildiniz yok buna 6-0 yenildiniz demeyin. Her takım her maçta çok çok iyi oynayacak diye birşey söz konusu değil. UEFA Resmi sitesinde (Uefa.com , Uefa Facebook Sayfası , CL Facebook Sayfası ) fenerbahçeyi ŞİKE takımı olarak paylaşırken GALATASARAY ' I ise " TÜRKİYE ' NİN GURURU GALATASARAY ! " dır diyerek paylaştı ? |