![]() |
|
2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [MOD] Cs 1.6 Modları (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=78) +--- Thread: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler (/showthread.php?tid=4299) |
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - celtik54 - 10-06-13 V23 patc indiriyom tekrar deniycem insallah olur yav Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - fly331 - 15-06-13 Öncelikle ellerine saglık dostum..Ben dedıklerınızı uyuguladım aynısını fakat oyuna gırdıgım zaman oyundan atıyor tam gırme demıyelım zm harıtayı secıyorum vs o dolan kısım sonuna geldıgı zaman oyundan atıyor..sxe yı actım oyle denedım bu sefer hıc gırmedı..sxe kapadım oyuna gırdım yıne aynı oluyor neden acaba bır bılgınız var mı ? Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 23-06-13 fly331 dateline='' Wrote: Öncelikle ellerine saglık dostum..Ben dedıklerınızı uyuguladım aynısını fakat oyuna gırdıgım zaman oyundan atıyor tam gırme demıyelım zm harıtayı secıyorum vs o dolan kısım sonuna geldıgı zaman oyundan atıyor..sxe yı actım oyle denedım bu sefer hıc gırmedı..sxe kapadım oyuna gırdım yıne aynı oluyor neden acaba bır bılgınız var mı ? Sxe destekli bir cs'de denemedim ben. sxe desteği olmayan cs'yi indirip tekrar kurarsan açılacaktır
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - ResuL97 - 25-06-13 Arkasasim iyi yapmisin sagol yorulmustuk baska dilerde oynamaktan turkce cok seviyorum azeriyim Acaba Bu patcin icinde SNIPER VS ASSASIN MODA VARMI EGER YOKSA EKLEYE BILIRMISIN ????????? Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 26-06-13 ResuL97 dateline='' Wrote: Arkasasim iyi yapmisin sagol yorulmustuk baska dilerde oynamaktan turkce cok seviyorum azeriyim Acaba Bu patcin icinde SNIPER VS ASSASIN MODA VARMI EGER YOKSA EKLEYE BILIRMISIN ????????? O mod yok ve malesef modu şu an ekleyemem ama sen indirip kolaylıkla ekleyebilirsin
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 29-06-13 Güncelleme Yapıldı v3.0 Admin Modeli Değiştirildi. Sürekli Respawn Kaldırıldı. Buglar Düzeltildi. Yeni Set-Up Eklendi. İyi Oyunlar.. Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - Jetaime - 10-07-13 SeCkIn kardeşim mesaj atamıyorum, posta kutun dolmuş. Oyunu 4 kez silip tekrar yükledim. Sana linkini verdiğim modda böyle yapmıyor. H tuşuyla bot ekleyebiliyorsun. Ama bunda h tuşuna basında bot ekleme çıkmıyor. Konsol komutuna bot_add veya add_bot yazınca da işe yaramıyor.. Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 10-07-13 Jetaime dateline='' Wrote: SeCkIn kardeşim mesaj atamıyorum, posta kutun dolmuş. Oyunu 4 kez silip tekrar yükledim. Sana linkini verdiğim modda böyle yapmıyor. H tuşuyla bot ekleyebiliyorsun. Ama bunda h tuşuna basında bot ekleme çıkmıyor. Konsol komutuna bot_add veya add_bot yazınca da işe yaramıyor.. Bot sorununu düzeltmeye çalışıyorum en kısa zamanda yenileyeceğim linki Saygılar.. Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - antikalair - 18-07-13 yeni link ne zaman gelicek acaba ? bot paketi olandan ? lütfen cok lasım bu sw banaa ... :S :S :S Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 20-07-13 antikalair dateline='' Wrote: yeni link ne zaman gelicek acaba ? bot paketi olandan ? lütfen cok lasım bu sw banaa ... :S :S :SVerdiğim Cs 1.6 indirme linkinden indirip modu kurarsan bot paketi olacaktır
|