Çok teşekkür ederim simdi deniyecegim seckin abi
Printable View
Çok teşekkür ederim simdi deniyecegim seckin abi
seçkin abim cok teşekkür ederim oldu suan ama zombiler asırı hızlı hareket ediyorlar ne yapmam gerekiyor ?
Ya Kardeş ben bunu nasıl sw ye yüklicem oyunsunucumda sw aldım ama sw ye yüklemeyi bilmiyorum bi yardımcı olursan çok sevinirim :)
indircem
S.a Seçkin Kardeşim Ben Dediklerinin Hepsini Yaptım Cs 1.6 Oyun Yöneticisinden İndirdim V23`ü de Ordan İndirdim Oyunu Kurdum Ardından V23`ü Kurdum Amxmodx`i de Cs nin İçine Kurdum Zombie Mod`u da Kurdum Oyuna Giriyorum Zombili Değil :) Oyun Değişmiş Girdiğim de Amx Komutlarını Filan Söylüyor Yani Olmuş Gibi Ama Zombili Değil :D Yardımcı Olursan Sevirinim Oyunun Videosunu İzledim Eline Sağlık Harbi Güzel Yapmışsın Oyunu Ama Oynayamıyorum :(
Tamamdır Oyunu Kurdum Sorun Kalmadı Teşekkürler Eline Sağlık Süper Olmuş..
Bot Atamıyorum Bende CS 1.6 Vardı v23'ü kurdum amxı kurdum sonra o plugini kurudum açılıyor oyun ama bot atılmıyor :(
- - - - - - - - - -
Nasıl Yaptın Aynı Sorun Ben dede Var
- - - - - - - - - -
Nasıl Yaptın Aynı Sorun Ben dede Var
hocam ellerine sağlık güzel paylaşım birde bir sorunum var nemesis olunca bağırma sesi oluyor ya o yok sanırım bunda nasıl yapabiliriz ?
edit : düzelttim
zplague 4.3 ü yükledikten sonra oyuna girince "new message started when msg '23' has not been sent yet" hatası alıyorum lütfen yardım edin ! :mad:
Seckin ben hepsini yükledim sen bi bana yardım etsen diyorum :)
- - - - - - - - - -
Seckin ben hepsini yükledim sen bi bana yardım etsen diyorum :)