![]() |
|
2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [MOD] Cs 1.6 Modları (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=78) +--- Thread: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler (/showthread.php?tid=4299) |
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - Warning danger - 26-01-14 amx mod yüklenmiyor hata veriyor (please verifty that you have properly installed the full amx mod x package) böle bişe yazıyo ne yapmam lazım yardım edinn !!! - - - - - - - - - - amx mod yüklenmiyor hata veriyor (please verifty that you have properly installed the full amx mod x package) böle bişe yazıyo ne yapmam lazım yardım edinn !!! - - - - - - - - - - amx mod yüklenmiyor hata veriyor (please verifty that you have properly installed the full amx mod x package) böle bişe yazıyo ne yapmam lazım yardım edinn !!! Cevap: Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe | Yeni Türkçe Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtem - quem4R - 28-01-14 SeCkIn dateline='' Wrote: LÜTFEN 'BOT PAKETİ OLMUYOR' GİBİ MESAJLAR ATMAYINIZ BEN BOT PAKETLİ CS 1.6 İNDİRDİM VE TAMAMEN SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR. BOTLARLA OYNAMAK İÇİN BU CS 1.6 İŞİNİZİ GÖRÜR: Eline emeğine sağlık müdür.. Konunun nizamı zaten beğenmeye teşvik ediyor sağolasın.. Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - cotanak28 - 28-01-14 eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş..arkdaşlara tavsiyem temiz bi şekilde kurulum yapsınlar hata almazlar sabırsızlanıp bakmadan hızlı hzılı kuruyoruz sonra hata çıkıyor saygılar.... Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - Warning danger - 28-01-14 amx mod kurulmuyor hata veriyor herşeyi doğru yaptım ama olmuyo (cs 1.6 no steam) kurulu bende bu yüzdenmi yüklenmiyo LÜTFEN YARDIM EDİN Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - cotanak28 - 28-01-14 Amx modx Kurlumu :: --> İlk olarak karşınıza kuruluma hoşgeldiniz ekranı çıkıcak. Next diyoruz ikinci aşamaya geçiyoruz. --> Ikinci aşamadada lisans sözleşmesini iyice okuduktan sonra kabul ediyorum( I accept the terms in the license Agreement) diyoruz ve tekrar next diyoruz. --> Bu aşamada kurulum metotları çıkıyor karşımıza eğer local kurulum yapacaksak "Select mod directory" seçeneğini seçiyoruz ve next diyoruz. --> Açılan pencereden half-life ın kurulu olduğu dizinden cstrike klasörünü seçiyoruz "Custom Game Addon" seçeneği none olarak kalsın ve ok diyoruz. --> Siihirbaz dosyaları otomatik olarak gerekli yerlere çıkartacaktır.. Yükleme bittikten Sonra Finish'e Basarak kurulum Sihirbazını Kapatın... Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - hanifi80 - 31-01-14 Bende indirdim v23patch yaptım amxmox 1.8.1 kurdum modu kurdum ama tam yüklenmeye 2 çizgi olduğunda donuyor çözüm bulmama yardım edermisiniz. Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - bluelie - 01-02-14 sagol Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - Warning danger - 03-02-14 (Sorry you do not seem to have any files in your files-directory.Please verifty that you have properly installed the full AMX MOD X package and , try again) BU HATA GELİYOR. BENDE CS 1.6 NO STEAM YÜKLÜ O YZDEN OLABİLİRMİ.YARDIM EDİN. Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - XbPyKing - 05-02-14 Çok Geçti Üzerinden Yeni Buldum Senin Modu Bence Güzel - - - - - - - - - - Çok Geçti Üzerinden Yeni Buldum Senin Modu Bence Güzel Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - ahmetcans07 - 08-02-14 [/B]Çoooooooooook Teşekkür Ederim dostum.
|