Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra
Admin oldum amx_ammover komutu niye çalışmıyor
- - - - - - - - - -
Admin oldum amx_ammover komutu niye çalışmıyor
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra
Alıntı:
leonidas1483 Nickli Üyeden Alıntı
kardeş bu /3pers i hangi komutla yapıyorsun bi söyle yinede eline sağlık çok güzel olmuş.Hee birde şu goldenm4a1 yada goldenak hep normalleri ile aynı vuruyor bi yardım ediver teşşekürler
/cam yazarak 3 boyuta geçebilirsin.
Golden silahlar sadece "Pod Bot" veya gerçek serverlarda çalışıyor. Normal botlarda çalışmaz maalesef. :(
Cevap: Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe | Yeni Türkçe Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtem
öncelikle emeğine sağlık gerçekten 1 yıllık çalışma sonrasınsa çok iyi bir ürün çıkarmışsın seçkin dostum bide bir sorum olacak
[ı]
bu adminlik işini kaç kere denedim işe yaramıyor...birisi bir çözüm söyleyebilirmi???
[/ı]
Cevap: Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe | Yeni Türkçe Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtem
Alıntı:
HeroHeller Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle emeğine sağlık gerçekten 1 yıllık çalışma sonrasınsa çok iyi bir ürün çıkarmışsın seçkin dostum bide bir sorum olacak
[ı]
bu adminlik işini kaç kere denedim işe yaramıyor...birisi bir çözüm söyleyebilirmi???
[/ı]
ADMİN EKLEME VE DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ ADDONS/CONFIGS/USERS.INI DOSYASININ EN ALTINDAN YAPABILIRSINIZ.. GIRIS ICIN KONSOLA
name ADMIN ISMINIZ
setinfo _pw ADMIN SIFRENIZ
SEKLINDE GIRIS YAPABILIRSINIZ
Bu da youtube'da bulduğum bir video:
Counter Strike 1.6 Adminlik Girişi - YouTube
Saol ama yine olmadı kardeşim ben yine yapamadım ya ... ;)
Server Açın Gelelim Beyler daha iyi olur
Gerçekten harika iş çıkarmışsın,sana ulaşmak için skype adresin varmı ?
Yapıyorum dediklerini pod bot paketini yüklüyorum sonra normal csye dönüyor dostum yardımm acil
Alıntı:
seyhan Nickli Üyeden Alıntı
Yapıyorum dediklerini pod bot paketini yüklüyorum sonra normal csye dönüyor dostum yardımm acil
How to install Podbots in Amx mod x - YouTube
PODBot'u doğru kurduğundan emin ol gene olmazsa başka bir yerden oyunu indir ya da benim verdiğim linkten indir.
dostum sendekı pod botun linkini atarmısın cok zevdım ben bu zombiliyi adamlara sıkıorum altın colt ollmasına rağmen cok az vuruyor demekkı pod botta işliyor linlini atarmısın biz zahmet