![]() |
|
2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [MOD] Cs 1.6 Modları (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=78) +--- Thread: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler (/showthread.php?tid=4299) |
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - Muhammee - 09-06-14 Admin oldum amx_ammover komutu niye çalışmıyor - - - - - - - - - - Admin oldum amx_ammover komutu niye çalışmıyor Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 09-06-14 leonidas1483 dateline='' Wrote: kardeş bu /3pers i hangi komutla yapıyorsun bi söyle yinede eline sağlık çok güzel olmuş.Hee birde şu goldenm4a1 yada goldenak hep normalleri ile aynı vuruyor bi yardım ediver teşşekürler /cam yazarak 3 boyuta geçebilirsin. Golden silahlar sadece "Pod Bot" veya gerçek serverlarda çalışıyor. Normal botlarda çalışmaz maalesef.
Cevap: Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe | Yeni Türkçe Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtem - HeroHeller - 26-06-14 öncelikle emeğine sağlık gerçekten 1 yıllık çalışma sonrasınsa çok iyi bir ürün çıkarmışsın seçkin dostum bide bir sorum olacak [ı] bu adminlik işini kaç kere denedim işe yaramıyor...birisi bir çözüm söyleyebilirmi??? [/ı] Cevap: Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe | Yeni Türkçe Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtem - SeCkIn - 28-06-14 HeroHeller dateline='' Wrote: öncelikle emeğine sağlık gerçekten 1 yıllık çalışma sonrasınsa çok iyi bir ürün çıkarmışsın seçkin dostum bide bir sorum olacak ADMİN EKLEME VE DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ ADDONS/CONFIGS/USERS.INI DOSYASININ EN ALTINDAN YAPABILIRSINIZ.. GIRIS ICIN KONSOLA name ADMIN ISMINIZ setinfo _pw ADMIN SIFRENIZ SEKLINDE GIRIS YAPABILIRSINIZ Bu da youtube'da bulduğum bir video: Counter Strike 1.6 Adminlik Girişi - YouTube Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - HeroHeller - 28-06-14 Saol ama yine olmadı kardeşim ben yine yapamadım ya ...
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - HeroHeller - 28-06-14 Server Açın Gelelim Beyler daha iyi olur Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - satknun1997 - 01-07-14 Gerçekten harika iş çıkarmışsın,sana ulaşmak için skype adresin varmı ? Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - seyhan - 08-07-14 Yapıyorum dediklerini pod bot paketini yüklüyorum sonra normal csye dönüyor dostum yardımm acil Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 08-07-14 seyhan dateline='' Wrote: Yapıyorum dediklerini pod bot paketini yüklüyorum sonra normal csye dönüyor dostum yardımm acil How to install Podbots in Amx mod x - YouTube PODBot'u doğru kurduğundan emin ol gene olmazsa başka bir yerden oyunu indir ya da benim verdiğim linkten indir. Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - seyhan - 09-07-14 dostum sendekı pod botun linkini atarmısın cok zevdım ben bu zombiliyi adamlara sıkıorum altın colt ollmasına rağmen cok az vuruyor demekkı pod botta işliyor linlini atarmısın biz zahmet |