Cevap: Plugin İstek Bölümü [Güncellendi] [13/05/2013] (Okumadan Konu Açmayın)
  İyi Günler Benim Ufak 2 İsteğim War

1. Reset Pluginindeki Saydan Sıfırlamak İçin Reset Yazın Komutunu Kaldırırmısınız
2. /Top15 ve /rankstats Kullandığınız Varsa Verirmisiniz Baktıklarımda Pencere Ya Kayık Olmuş
Yada Skorları Sıfırlamıyor .s
   Alıntı:

Config Setting Nickli Üyeden Alıntı

İyi Günler Benim Ufak 2 İsteğim War

1. Reset Pluginindeki Saydan Sıfırlamak İçin Reset Yazın Komutunu Kaldırırmısınız
2. /Top15 ve /rankstats Kullandığınız Varsa Verirmisiniz Baktıklarımda Pencere Ya Kayık Olmuş
Yada Skorları Sıfırlamıyor .s

İstekler için konu açın.
   Alıntı:

akcaliberkk Nickli Üyeden Alıntı

İstekler için konu açın.

Hocam Açıcam Ama Mesajım Az Olduğuı İçin Açmıyor Post Kasmam Lazım .s
  :) beğendim guzel konu arkadaşlara yardımcı olursunuz bolelıkle
  Yeni Kural Koyulmuş Şimdi Daha İyi Yeniden Teşekkürler...
  Yeni kural eklendi;

Alıntı:

13. Konunuzu açarken, isteğinizi ayrıntılı bir şekilde açıklamalısınız. İlgili isteğe dair açıklama yetersiz görülürse Çöp Kutusuna taşınacaktır. 

Cevap: Plugin İstek Bölümü Kuralları [Güncellendi] [25/06/2013] (Okumadan Konu Açmayı
  Yeniden Düzenlenmiş Bu Sefer Daha İyi Olmuş Teşekkürler... :D
     Cevap: Plugin İstek Bölümü Kuralları [Güncellendi] [25/06/2013] (Okumadan Konu Açmayı
    Cevap: Plugin İstek Bölümü Kuralları [Güncellendi] [12/07/2013] (Okumadan Konu Açmayı
  Yeniden Düzenlenmiş Yeniden Teşekkürler...