![]() |
|
Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Valve Hammer Editör (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=7) +--- Forum: VHE RMF Paylaşımı (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=91) +--- Thread: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. (/showthread.php?tid=8135) |
Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Nefesim - 22-08-13 [MENTION=25402]Saboo[/MENTION] 10 mblik mapımı 2 saatde kaydettim 8 saat ne yaw ? ![]() - - - - - - - - - - [MENTION=25402]Saboo[/MENTION] 10 mblik mapımı 2 saatde kaydettim 8 saat ne yaw ?
Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Saboo - 22-08-13 Nefesim dateline='' Wrote: @Saboo10mb mi benim map %50 daha mapın yarısı bile yok 25mb civari birşey ? jail_crazysabo %50 ken 8 saat sürdü - - - - - - - - - - Nefesim dateline='' Wrote: @Saboo10mb mi benim map %50 daha mapın yarısı bile yok 25mb civari birşey ? jail_crazysabo %50 ken 8 saat sürdü Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Nefesim - 22-08-13 25 mb map olması imkansız çok atıyorsun
Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Saboo - 22-08-13 Nefesim dateline='' Wrote: 25 mb map olması imkansız çok atıyorsunben sizin gibi 4 duvar cizip bırakmıyorum 4 duvarda bile senin hayatında hiç yapmadıgın ayrıntı var ![]() - - - - - - - - - - Nefesim dateline='' Wrote: 25 mb map olması imkansız çok atıyorsunben sizin gibi 4 duvar cizip bırakmıyorum 4 duvarda bile senin hayatında hiç yapmadıgın ayrıntı var
Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Nefesim - 22-08-13 -tobi- Çokmu bırakıyor ? tobinin maplarını biliyorsundur o da ayrıntının dibine kadar giriyor da noluyor mapı hep normal boyutlarda ? Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Saboo - 22-08-13 Nefesim dateline='' Wrote: -tobi- Çokmu bırakıyor ? tobinin maplarını biliyorsundur o da ayrıntının dibine kadar giriyor da noluyor mapı hep normal boyutlarda ?dostum tobi ayrıntıya girmiyorki onun mapında ne varki? sen ayrnıtı görmemişsin tobiyi gözünde büyütme ezigin teki - - - - - - - - - - Nefesim dateline='' Wrote: -tobi- Çokmu bırakıyor ? tobinin maplarını biliyorsundur o da ayrıntının dibine kadar giriyor da noluyor mapı hep normal boyutlarda ?dostum tobi ayrıntıya girmiyorki onun mapında ne varki? sen ayrnıtı görmemişsin tobiyi gözünde büyütme ezigin teki Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - scarty - 22-08-13 Saboo şuda bir gerçek - tObi - den önce kimse enttity bilmiyordu yada sen atlarsın ben biliyordum diye o zamanda göstermiyordunuz hepsi tobiden sonra çıkmaya başlamadı mı ? Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Saboo - 22-08-13 scarty dateline='' Wrote: Saboo şuda bir gerçek - tObi - den önce kimse enttity bilmiyordu yada sen atlarsın ben biliyordum diye o zamanda göstermiyordunuz hepsi tobiden sonra çıkmaya başlamadı mı ?t0bi tek başına map yapmıyorki onun grubu var photoshopcusu ayrı entitycisi ayrı cizimcisi ayrı ha bu arada tek entity ustası tobi deil bu dünyada birsürü enttiy bilen var tobiden öncede bilen Platoon var S[a]s sistemci var sas sistemci 10 yıldan fazla valve hammer editor ile ugraşıo tobi daha vhe nedir bilmezken map yapanlar vardı tobiyi gözünde fazla büyütme - - - - - - - - - - scarty dateline='' Wrote: Saboo şuda bir gerçek - tObi - den önce kimse enttity bilmiyordu yada sen atlarsın ben biliyordum diye o zamanda göstermiyordunuz hepsi tobiden sonra çıkmaya başlamadı mı ?t0bi tek başına map yapmıyorki onun grubu var photoshopcusu ayrı entitycisi ayrı cizimcisi ayrı ha bu arada tek entity ustası tobi deil bu dünyada birsürü enttiy bilen var tobiden öncede bilen Platoon var S[a]s sistemci var sas sistemci 10 yıldan fazla valve hammer editor ile ugraşıo tobi daha vhe nedir bilmezken map yapanlar vardı tobiyi gözünde fazla büyütme Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - scarty - 22-08-13 Saboo ben - tObi - yi büyütmüyorum fakat sen kendini kendi gözünde o kadar yüceltmişsinki sanki dünyadaki herkes bot tek sen insansın öyle bir görünüşün var dışarıdan ayrıca tobiye usta demedim sadece görmezden gelemezsin dedim tabiki TÜRKlerin birşeyde önde gelmesini bende isterim fakat adamlar o kadar iyi çizerken herkes tobinin haritasından birşeyler almadımı baktım ben rmf kullanmaya karşıyken vhede kapı çizemeyen bebe rus ruleti koymuştu ve ben entittyide öğrenmiyordum ders yoktu vaktim yoktu neyse sonuç olarak biz onu büyütmüyoruz fakat entityler neden ondan sonra daha çok görülmeye başlandı ve ondan önce jail_xmf_renner vardı ondada futbol olayı vardı scor tablosu bir baktım TÜRKler direk çalmış yani uğraşmak istenmiyor Valve ustası varsa ne mutlu ama sas sistemciyi fazla duymadım 2-3 sayfada görmüştüm sanırım.
Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. - Nefesim - 22-08-13 Enese Katılıyorum Dünyadaki Herkezi Hizmetçin yapmışsın kendinde padişah gibi yaşıyorsun bir doktora gitsen ilk muayene ve tehşiş de şizofren derlerdi .
|