![]() |
|
Okçu Mod - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [MOD] Cs 1.6 Modları (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=78) +--- Thread: Okçu Mod (/showthread.php?tid=8709) |
Cevap: Okçu Mod v1.0 - scarty - 19-10-13 Harita yaparken canım sıkıldığı için fazla üzerine düşmedim kötü oldu ama geliştirmek isteyen için rmf dosyasınıda koydum buy kaldırdım pluginde alınıyormuydu hatırlamıyordum ağaçları model olarak koydum oyunun default model ağacını kullandım.Yarıyıl tatilinden sonra bomba gibi bir harita ile dönebilirim sınavlarım başlayacağı için bilgisayara giremeyeceğim biliyorsunuz sınıf geçmeyi zorlaştırdılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım biraz daha iyi oldu önceki biraz açık gelmişti halflife'in rock'ını kullandım çimin üzerine kırılabilen siperler ekledim , he bu arada @jdm oklar de_ haritalarındaki bomba patlyan yerin yanındaki patlayan nesneleri patlatabiliyor gerçi okcu haritalarında bunlar yapılmaz ama
Cevap: Okçu Mod v1.0 - Nobb - 19-10-13 Map Gayet Güzel Olmuş.Fakat Biraz Daha Geliştirilebilir. Cevap: Okçu Mod v1.0 - akcaliberkk - 19-10-13 scarty dateline='' Wrote: Harita yaparken canım sıkıldığı için fazla üzerine düşmedim kötü oldu ama geliştirmek isteyen için rmf dosyasınıda koydum buy kaldırdım pluginde alınıyormuydu hatırlamıyordum ağaçları model olarak koydum oyunun default model ağacını kullandım.Yarıyıl tatilinden sonra bomba gibi bir harita ile dönebilirim sınavlarım başlayacağı için bilgisayara giremeyeceğim biliyorsunuz sınıf geçmeyi zorlaştırdılar Çok sık tekrar eden textureler görüntüyü bozmuş açıkçası. Onun dışında siper olarak birkaç kayalık serpiştirirsen daha güzel olabilir ![]() Bu arada mod çok yaratıcı olmuş tebrik ederim. Umarım daha da gelişir. Önü açık bir fikir
Cevap: Okçu Mod v1.0 - scarty - 19-10-13 [MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] texturelerin öyle olduğunu bende fark ettim ctrl + v ile yaptığım için haritayı gece gecede pek düşünemedim bir şeyler ekleyebilirim şimdi düzeltmeyi düşünüyorum ![]() - - - - - - - - - - [MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] texturelerin öyle olduğunu bende fark ettim ctrl + v ile yaptığım için haritayı gece gecede pek düşünemedim bir şeyler ekleyebilirim şimdi düzeltmeyi düşünüyorum
Cevap: Okçu Mod v1.0 - JDM - 20-10-13 akcaliberkk dateline='' Wrote: Çok sık tekrar eden textureler görüntüyü bozmuş açıkçası. Onun dışında siper olarak birkaç kayalık serpiştirirsen daha güzel olabilir Teşekkür ederim evet üzerinde çalışmam gerekecek model yapmasını bilsem ayrı ırklara bölmeyide düşünüyorum alper'in fikrinden yola çıkarak.Bakalım şimdilik böyle kalacak gibi gözüküyor çünkü üniversitem başlayalı 2 hafta oldu ve ben hala pc başında zaman harcıyorum Yerine getirmem gereken sorumluluklarımı unutmamak gerek
Cevap: Okçu Mod v1.0 - 41aaa41 - 20-10-13 JDM dateline='' Wrote: Normalini isterim diyorsan altta verdim fakat Türkçe değil çünkü .txt dosyası yok .sma'dan çeviri yapabilirsin kusura bakma ama oturupta bunu senin için Türkçeye çeviremem kendin çeviri yapman gerekir.Yok Zaten O Gördüğün Sayfa Benim Bana Yardım Etmeni İstiyorum . Olurmu Cevap: Okçu Mod v1.0 - JDM - 20-10-13 Haritalar konu başlığına eklendi. - - - - - - - - - - 41aaa41 dateline='' Wrote: Yok Zaten O Gördüğün Sayfa Benim Bana Yardım Etmeni İstiyorum . Olurmu Hangi konuda dedim hala söylemedin... Ne gibi yardım istiyorsun benden??? Cevap: Okçu Mod v1.0 - 41aaa41 - 20-10-13 Skill Nasıl Yaparız Diablo 2 De Zombie Plague Gibi Register Var Fakat Tam Çözemedim İNC yi![]() PHP Code: // Diablo II LoD Include File //#if defined _diablo2LOD_included #endinput#endif#define _diablo2LOD_includedCevap: Okçu Mod v1.0 - JDM - 20-10-13 d2 hakkında pek bir bilgim yok o yüzden yardım edebileceğimi sanmıyorum. Cevap: Okçu Mod v1.0 - muratcan1616 - 20-10-13 Mod'da güzel Map'da güzel harika bişey oldu
|