erwrewrewrwere
Printable View
erwrewrewrwere
helal kanka çok iyi oldu bu.
tşkr ederim
asaaaaaaaaaaa
Eline sağlık
ellerine saglık
hlll.. Güzel Deniycem..
saol eline
sağlık
........eyw
Manyak bir şey çok teşekkürler.
Teşekkür ederim....
eyw saol inşolur
bnmfbh fgcbcgbxbx
tşkrler sağol
---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:04 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:53 ----------
Bot weapons ta Shield pompalı ve pistol silahlardan dandik silah alıyorlar nasıl değiştirebilirim acill yardım edin
teşekkürler
---------- Alttaki Mesaj Zamani 12:39 ---------- Önceki Mesaj Zamani 11:57 ----------
admin bot menu geliyo botlar gelmiyo.
asdasdaqdq vbfawdfvqwaervqwgfdwe
iyiymişşş xd
çok çok çok sağol :)
ellerine saglık
sağolasın eywallah
eyvallah sağolasın
teşekkürler
teşekürlerr
Teşekkürler.
saolasın.....
eline saglık
Ya waypoint nasıl yapılıyo mapıma yapcam
teşekkürrrrr :)
Oh be 2 yıldır botsuzdum :D: DD İnş olur Çok sağ-ol :))))))))
---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:32 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:18 ----------
ya kardeş ben yapamadım :) bu nedemek acaba : Ayşe adımı Windows - Linux Olarak 2YE ayırıyoruz-[/ SIZE] , Windows for, ? buradamı hata yaptım yani her şeyi uyguladımda olmadı :(
Tamamdır kardeşim Çok sağ-ol ben sorunumu çözdüm şimdi sadece sana bir şey soracağım?
.pwf uzantılı Haritaları çoğaltamazmıyız :))) yani istediğim kadar haritayı nasıl koyarım .pwf uzantıya'mı dönüştürim farklı kaydetten tabi olursa? yada senin bildiğin şeyi bana söyleyebilirmisin? Map [HARİTA]'lar konusunda ne yapıcam?
baalım caılısıyormu calısrsa belkı +rep verrım :D
YA ARKADAŞLAR BENİ NEDEN KALE ALMIYORSUNUZ BİR SORU SORDUM NİCOMEDİA YADA BİR BAŞKASI CVP VERİN EĞER BİLİYORSANIZ YAHU :mad:
---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:56 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:38 ----------
Birde bu botların zorluğunuda seçiyorum hayla eklendiğinde 100 olarak 97 olarak zorlu bir şekilde geliyorlar mesela Aptal 0-19 arası onu eklicem olmuyor :( nedendir aceb ?
saol iyi bir konu
htrhgreabrhgbhbrhb5rhththntjtj
teşekkür
Eywallah Birader .
Tşk Konu İçin
asdasfdas
teşekkürler
bakkalım gardaşşşş !