![]() |
|
Akrostiş yazılır. - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Thread: Akrostiş yazılır. (/showthread.php?tid=3922) |
Cevap: Akrostiş yazılır. - deque - 23-09-12 eywallah aga Cevap: Akrostiş yazılır. - hams1 - 30-09-12 Kenan yaz bakam .d ---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:07 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:06 ---------- greatbunny dateline='' Wrote: way orda eller :d:d:d:d::d Cevap: Akrostiş yazılır. - Eien - 30-09-12 Kendimi bildim bileli hep aşktan bir kırbaç yedim Erkenden yenildim, can çekişti seven hücrelerim Nedense hep direndim, gurur yaptım belli etmedim Acı çektiğimi hissettirmedim, sürekli gülüverdim Neden bilmiyorum ama; senden başkasını inan sevemedim Cevap: Akrostiş yazılır. - hams1 - 12-10-12 Eien dateline='' Wrote: Kendimi bildim bileli hep aşktan bir kırbaç yedim nerden buluosun yav bu kadar cümleyi benim edebiyat 2 de
Cevap: Akrostiş yazılır. - Frostquake - 12-10-12 bide Kürşad yaz ![]() ---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:39 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:35 ---------- Al buda benden sana: E'dir 1.harfi Akrostişimin İ'dir 2.harfi E'dir 3.harfi N'dir son harfi ![]() ---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:45 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:39 ---------- Al şu gönlümü çıkar oradan, Say say bitmez bu an, Ulu tepelerdeki Yıldızlara bakan, Maşallah Gönlümü fethettiğin an, Ağzımdan çıkan her kelime seni düşündürüyor her an. Noktayım koyduğum o an,benim olacaksın gibi hissediyorum lan. Cevap: Akrostiş yazılır. - Eien - 12-10-12 Keyif almıyorum sensiz geçen bir gün bile Üzüntümden hergün ağlıyorum bile bile Razı gelemiyorum mani olabiliyorum seni sevmeye Şaşırma bakma bana öyle… Allah şahidimdir beni seni bizi göre göre Taş da olsa yüreğim yansa da bu bedenim yine seni seveceğime yemin ederim… Cevap: Akrostiş yazılır. - Frostquake - 13-10-12 Yuh,Babamın ismini verdim 2 dakkada gönlünü fethetti 8O Cevap: Akrostiş yazılır. - xlarce - 13-10-12 [sıze="7"]#################################################### #######################██████####################### ##################████████████████################## ##############███████████████████████############### ###########██████████████████████████████############ #######██████████████████████████████████████####### ######██████████######################██████████##### ####█████████##########################█████████#### ###████████##############################████████### ###███████################################███████### ###██████##################################██████### ###██████##################################██████### ####█████##################################█████#### #####████##################################████##### ######███##################################███###### #######███################################███####### ########███##############################███######## ##########██############################██########## ############█##########################█############ #############█########################█############# #################################################### #########################██######################### ########################████######################## #######################█████######################## ######################████████###################### ##############████████████████████████############## #################██████████████████################# ####################████████████#################### ###################██████##██████################### ##################████########████################## #################██##############██################# ################################################### ###################################################[/sıze] Cevap: Akrostiş yazılır. - Emrecan12 - 13-10-12 emre yada emrecanla akrotiş yazarmısın Cevap: Akrostiş yazılır. - Eien - 14-10-12 Ezele kadar bitmeyecek bendeki sevgi Mutluluğun yerini tarif eden adresi Rüzgarla kulağına fısıldadığım an Erkenden gel, bekletme seni seveni Cesaretimi topladım koşarak geliyorum sana Aşkımı anlatmaya çalışırken binbir umutla Ne yapalım ekmek gibi su gibi muhtacım sana |