saol kardes
Printable View
saol kardes
eyw
sadsad
teşekkürler!
saqol
dasdsa
teşekkürler
güzell
saol
saol
güzel eline saglik
tesekkurler.
eyw
saol kardeş
dsa
---------- Alttaki Mesaj Zamani 22:44 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:07 ----------
çalışmıyor
dsfffffffffffffff
teşekkürler
servere bot attıgımızda bot yazıyordu şimdi bot yazani sayi yapabilyormuyuz
Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)
tesekkurler
teşekürler
saooll
Saol
teşekkürler
teşekkürler
sfsd
jnknön
co kguzel
eyvallah
tşkler.
saol