![]() |
|
Okçu Mod - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [MOD] Cs 1.6 Modları (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=78) +--- Thread: Okçu Mod (/showthread.php?tid=8709) |
Cevap: Okçu Mod - StifLer - 18-06-14 Evet kesinlikle modda bir sorun yok,herkes çalıştırdığına göre Benim dosyalarım veya AmxModX 'im sıkıntılı sanırım.Buda "modules.ini" içeriği : Quote:;;; Cevap: Okçu Mod - StifLer - 18-06-14 JDM yardımcı olabilir misin? Cevap: Okçu Mod - StifLer - 19-06-14 14 saattir yenile yapmaktan ellerim ağrıdı , umarım sorun çözülür bekliyorum sabırsızlıkla (: Cevap: Okçu Mod - JDM - 19-06-14 Code: ;;;Bu yazdıklarımı kopyalayıp sendeki modules.ini 'de yazanlarla değiştirip kaydet. Cevap: Okçu Mod - XSenonz - 19-08-14 Teşekkürler. Cevap: Okçu Mod - dangerlord63 - 19-08-14 Çok yaratıcı bir düşünce, eğer hala geliştiriyorsan optimizasyon yapmanı tavsiye ederim 362-427 kısımlarını eğer şu şuna eşitse şunu göster değilde modelleri diziye aktarıp levellara göre sıralamanı ve modeller[get_user_level(id)] şeklinde kullanmanı tavsiye ederim. Skill ve item kısımlarınıda dizi şeklinde yaparsan daha az satır ve daha çok performans alabilirsin. Cevap: Okçu Mod - peNgueN - 19-08-14 dangerlord63 dateline='' Wrote: Çok yaratıcı bir düşünce, eğer hala geliştiriyorsan optimizasyon yapmanı tavsiye ederim Mod demişken birşey sormak istiyorum. Bir ara zr yani zombie rescue modu yapıyordun. Hoşuma gitmişti bir yıl kadar önceden yazmayı planlıyorum ama gerekli vaktim yok. Bu modu bitirdin mi ? Bitirmediysen bence tamamlanmalı. Sınavdan sonra elimden geldiği kadar bu modu bitirmeye çalışacağım ![]() - - - - - - - - - - dangerlord63 dateline='' Wrote: Çok yaratıcı bir düşünce, eğer hala geliştiriyorsan optimizasyon yapmanı tavsiye ederim Mod demişken birşey sormak istiyorum. Bir ara zr yani zombie rescue modu yapıyordun. Hoşuma gitmişti bir yıl kadar önceden yazmayı planlıyorum ama gerekli vaktim yok. Bu modu bitirdin mi ? Bitirmediysen bence tamamlanmalı. Sınavdan sonra elimden geldiği kadar bu modu bitirmeye çalışacağım
Cevap: Okçu Mod - dangerlord63 - 19-08-14 peNgueN dateline='' Wrote: Mod demişken birşey sormak istiyorum. Bir ara zr yani zombie rescue modu yapıyordun. Hoşuma gitmişti bir yıl kadar önceden yazmayı planlıyorum ama gerekli vaktim yok. Bu modu bitirdin mi ? Bitirmediysen bence tamamlanmalı. Sınavdan sonra elimden geldiği kadar bu modu bitirmeye çalışacağım Demin 30 dk önce duş alırken bu mod aklıma geldi, modu tamamlıyamadım, tamamlanmama sebebi ise map olmamasıdır, mapper bulabilseydim bu modu tamamlyıcaktım, bunun gibi bir mod daha yaptım castle defense adında fakat bununda mapını yaptıramadığım için iptal oldu. Eğer tanıdığın sağlam mapper varsa bi ara bu modları yapıp sma larıyla birlikte yayımlayabilirim. - - - - - - - - - - peNgueN dateline='' Wrote: Mod demişken birşey sormak istiyorum. Bir ara zr yani zombie rescue modu yapıyordun. Hoşuma gitmişti bir yıl kadar önceden yazmayı planlıyorum ama gerekli vaktim yok. Bu modu bitirdin mi ? Bitirmediysen bence tamamlanmalı. Sınavdan sonra elimden geldiği kadar bu modu bitirmeye çalışacağım Demin 30 dk önce duş alırken bu mod aklıma geldi, modu tamamlıyamadım, tamamlanmama sebebi ise map olmamasıdır, mapper bulabilseydim bu modu tamamlyıcaktım, bunun gibi bir mod daha yaptım castle defense adında fakat bununda mapını yaptıramadığım için iptal oldu. Eğer tanıdığın sağlam mapper varsa bi ara bu modları yapıp sma larıyla birlikte yayımlayabilirim. Cevap: Okçu Mod - MertRebirth - 17-04-15 [ı]çok tşkler ellerinize emeğinize sağlık..[/ı] Cevap: Okçu Mod - bireysel - 19-04-15 eyvallah - - - - - - - - - - eyvallah |