Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
 [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover
  (pluginhakkında)

Plugin Adı: Barricade Remover
 Yapımcısı: akcaliberkk
 Versiyonu: 1.0 (07/01/2015)

Açıklama:

Bu plugin ile BaseBuilder sunucunuzda, zombi kapısının kapatılması sorunundan kurtulabilirsiniz. Eklenti otomatik olarak kapı etrafındaki barikatları tespit ederek Preparation evresinde (PrepPhase) yok eder.

ÖNEMLİ:

Bu plugin sadece tek kapılı haritalarda çalışır. Birden fazla kapıya sahip olan haritalarda eklenti oyunu bozabilir. Bu durumun önüne geçmek için, sunucunuzda yüklü bulunan çok kapılı haritaları 

barricaderemover_durdur.ini

dosyasına alt alta yazın. Bu dosyaya yazdığınız haritalarda eklenti çalışmayacaktır.

Örnek:
 Plugini bir kez çalıştırmanız bu dosyanın kendiliğinden oluşması için yeterlidir.
Ya da dosyayı kendiniz configs klasöründe oluşturup düzenleyebilirsiniz. 

(videolar)

https://www.youtube.com/watch?v=7xCYkOaTnXU

(komutlar)

Cvar:
  Kod:

barricaderemover_radius "250.0"// Yok etme işleminin kapıdan ne kadar uzak olacağını belirler.

(kurulum)

barricaderemover.amxx -> amxmodx/plugins klasörüne atılacak.
 barricaderemover.sma -> amxmodx/scripting klasörüne atılacak.

amxmodx/configs klasöründeki plugins.ini dosyasının içine:
 barricaderemover.amxx
yazılacak ve kaydedilecek.

(indir)

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover
  akcalıberk bir işe yarayabilir eklenti ama sma'yı araştırdım çok fazla açığı var baseler hala kapatılır. Benim kullandığım eklenti ise daha farklı ve kapatılmıyor. 2 Kapı bugu gibi sorunlarda çıkmamasıyla birlikte eklentiyi isteyenler imzamdaki adreslerden ulaşabilir. Ginede eline sağlık :)
   Alıntı:

Dexterz Nickli Üyeden Alıntı

akcalıberk bir işe yarayabilir eklenti ama sma'yı araştırdım çok fazla açığı var baseler hala kapatılır. Benim kullandığım eklenti ise daha farklı ve kapatılmıyor. 2 Kapı bugu gibi sorunlarda çıkmamasıyla birlikte eklentiyi isteyenler imzamdaki adreslerden ulaşabilir. Ginede eline sağlık :)

Nasıl kapatılır bir anlatır mısın? Bir de çok fazla dediğin açıkları sayarsan sevinirim :)
  Kuran bir server ip varsa göstereyim isterseniz akcalı bey
  Kuran server bilmiyorum, yazıyla anlatın. Ben bir de açıkları sormuştum ama ?
   Alıntı:

akcaliberkk Nickli Üyeden Alıntı

imzamdaki ipde aynı plugini kullanıyorum çalışıo istiyen gelip bakabilir.

- - - - - - - - - -

Alıntı:

akcaliberkk Nickli Üyeden Alıntı

imzamdaki ipde aynı plugini kullanıyorum çalışıo istiyen gelip bakabilir.
     Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
  https://www.csplague.com/attachment....id=10232&stc=1 Bunları yaptıktan sonra serverı bir güzel mahvedebilirsiniz.

- - - - - - - - - -

https://www.csplague.com/attachment....id=10232&stc=1 Bunları yaptıktan sonra serverı bir güzel mahvedebilirsiniz.
   Alıntı:

ufak tefek ayrıntılara takılıo arkadaş :)

- - - - - - - - - -

Alıntı:

ufak tefek ayrıntılara takılıo arkadaş :)
  her mapta o ufak tefek ayrıntılar zombileri bugta bırakıyor arkadaşım :)
  Resimden bir şey anlamadım?