Hosting Firması Önerileriniz ?
Selamın aleyküm gençler hosting konusunda karar veremedim tam seçiyorum başka forumdan berbat destegi yok kesinti felan
Neyse Varsa bildiginiz tanıdıgınızın kullandıgı sizin kullandıgınız kaliteli hosting firmaları alttan yazın ;) Reseller olabilir.
Cevap: Hosting Firması Önerileriniz ?
Oyunsunucum ve dostsunucu
En fazla player oyunyoneticisinde. Serverlar da çok kaliteli, rahat 20-30 plugin kurdur en ufak kasma,ping sıkıntısı olmuyor. Müşteri desteği de çok kaliteli, herhangi bir sorunu bildirdiken maksimum 40 dakika sonra cevap geliyor. Kötü yanı ise ftp servisinin olmaması. Plugin kurmak için, kurulacak pluginleri ticket yoluyla göndermeniz gerekiyor. O da yoğunluğa göre 1-2 gün arasında değişiyor. Özellikle de pluginleri kendiniz yazıp gönderiyorsanız; sanırım plugini önce araştırıyor, bulamazsa plugin hatalı deyip kestirip atıyor. Oysa pluginde hiçbir sıkıntı yok. Sistemini daha ben de anlayamadım. 5-6 gün uğraşmanız gerekiyor bu tür pluginleri yükletmek için. Fakat jail gibi bir mod istiyorsanız zaten panelde hazır olarak 8-9 mod kurulu. İstediğinizi açabiliyorsunuz.(FullFun paketinde). Ortalama online oyuncu sayısı 5000. En kötü serverı bile açsanız günün ortalarında en az 10-15 player sayınız olabiliyor. Kısaca: Artıları; En fazla oyuncu kitlesi, yüksek server kalitesi, bol fonksiyonlu - kolay web panel , Kaliteli ve hızlı müşteri desteği. Eksileri; FTP Servisi yok - plugin yukletmek icin en az 1 gün beklemek gerekiyor, serverlar gametrackerda görünmüyor - kapatmış.
mygameareadan sakın alma buda benim önerim olsun
mga dan sakın alma la bikere ordan arkadasım aldı sv coktu adam ana bacı sövdü manyak mıdır nedir bence prosunucu dan al
Gencler web sunucusu olarak önerileriniz Nelerdir..
Oyunyoneticisi çok iyi ama özel plugin yükleme istğini geç yüklüyolar
Alıntı:
qeet Nickli Üyeden Alıntı
Gencler web sunucusu olarak önerileriniz Nelerdir..
webadam ve karınca, ikisinden de memnun kaldım. Özellikle webadam hem daha ucuz hem de müşteri desteği çok iyi
Alıntı:
akcaliberkk Nickli Üyeden Alıntı
webadam ve karınca, ikisinden de memnun kaldım. Özellikle webadam hem daha ucuz hem de müşteri desteği çok iyi
webadam'dan domain aldım sistem iyi işliyor problem yaşamadım ama test için bir host aldım bakalım nasıl olacak :)
Biz sana öneri yaptıktan sonra yanlış olursa mağdur sen olursun sen iyice araşır bence
web den kesinlikle natro.
Alıntı:
qeet Nickli Üyeden Alıntı
webadam'dan domain aldım sistem iyi işliyor problem yaşamadım ama test için bir host aldım bakalım nasıl olacak :)
En iyisini yapmışın hayırlısı olsun.
Site işini büyüttüm reklam alımlarına başladım! Günde 6 Özgün içerik Google ile aramız iyi hosting'de şimdilik bir problem yok Sonrasını zaman göstericektir.
siteyi özelden atsana hoca
Proje geliştirmeleri ve alt sayfalar bitsin gönderirim paşa!
Ama şimdilik şunu söyleyeyim Haber Tarzında Blog!