reliable channel overflowed çözümü gerekli jail map acınca bu sorunu alıyorum diğer modlarda hiç bir sorun yok erkenden ilgilenirseniz harika olur.
Printable View
reliable channel overflowed çözümü gerekli jail map acınca bu sorunu alıyorum diğer modlarda hiç bir sorun yok erkenden ilgilenirseniz harika olur.
serverin full mod mu ? ve full modsa player modellerini değiştirme plugini var mı
full mod models ini var playermodels.ini var
bizim sitedeki jail modumu kullanıyorsun ?
yok psycho nun
serverinden player model değiştirme pluginini kaldır ve reset at serverine sonra tekrar dene.
tamam saol
---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:12 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:10 ----------
modellere ne olcak bana modeller lazımdı :S
countermerkezinde jailmod ve modeller çakışıyordu ondan alıyorduk o hatayı belki sendede öyledir. dene ve haber ver.
olmadı yine aynı
ozaman jail modu değiştir. bizim sitedekini dene.
tamam link at
modlar bölümünde mevcut.
Buyur kardeşm . https://www.csplague.com/mod-cs-1-6-...yan-vakti.html
olmadı hata devam ediyor :S
ozaman pluginlerinden birinde sorun var. plugins.ini dosyandakı plugin isimlerini at buraya
Elektrik.amxx
fixbuy.amxx
jailbreak_last_request.amxx
JB_weapon.amxx
jbvoicemanager.amxx
Menu.amxx
Mermi_sekmeme.amxx
psycho_eglence.amxx
PsychoBank.amxx
PsychoMenu.amxx
PsychoPanel.amxx
Shop.amxx
spiderman.amxx
throwing_knives.amxx
top.amxx
takimsecme.amxx
bsp.amxx
admincolorsv2.amxx
unbanmenu.amxx
amx_parachute.amxx
reset.amxx
bunnyhop.amxx
camera.amxx
sadece jail deil normal plugins.ini de at
Ben sorunu söliyim.. :) 10 kişiden fazla mikrofon basınca bu hatayı alırsın. :) Tahmin ediyorum teröristlere mic engelleme plugini var ama teröristler yinede basarsa total sayı 10 kişi üstüne çıktığında anlık çökme yaşanır :) Çözümü dersen mikrofon basmayı engellemeye yaran tüm pluginleri kapatıp Bu Plugini denemen gerekir. Eğer olursa plugini sadece adminlere değil ctlere özel olarakta editleyebiliriz :)
son durum nedir pluginci ? plugis.ini dosyası içindekileri bi atarsan iyi olur.
Sorun çözülmüş olmalıki uzun zamandır cevap yok :)
.( bendede aynı sorun var hemde hep map değişmeyle falan alakasız hep hiç kimse giremiyo swme :(
---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:24 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:23 ----------
yardım edin yaw