Arkadaşlar Cs 1.6 'yı bıraktım. Cs Türkiye yani diğer adıya Cs Online'a geçtim.
Sizede tavsiye ediyorum :)
(videolar)
New Counter Strike: Online Trailer - YouTube
Printable View
Arkadaşlar Cs 1.6 'yı bıraktım. Cs Türkiye yani diğer adıya Cs Online'a geçtim.
Sizede tavsiye ediyorum :)
(videolar)
New Counter Strike: Online Trailer - YouTube
Valla bende bu aralar wolfteam diye bir oyun var csnin farklı bir şekli oda güzel, akıyoruz..
CSO da wolfteam gibi mmofps türünde. Lobi var odalar var. Ben beğendim. Wolfteam'i son oynadığımda çok fazla hile vardı bırakmıştım.
Pointe de benziyor sanırım oynamadım ama oynarken gördüydüm
Hileler duman oldu ;) admin olayı yok slot yok server satmak yok wolfteam iyi bence, sunucu kiralama olayı hiç yok zaten, oyun içi eşyalar örneğin m4a1'İ Almak için para veriyorsunuz.
Aynen süper bence oda açman iyi. Bide zaten hack shield var en iyiside bu :)
İsteyen hackshield'i de geçiyor. Önemli olan yöneticilerin ilgilenmesi. Açıkları kapattıkları zaman problem olmuyor ancak geçen sene hileler tavan yapmıştı yöneticiler de pek ilgilenmiyordu. Şuan düzeltildiyse o problemler en iyi mmofps'lerden biri olarak sayabileceğim bir oyundur. Ancak oyunda çoğunlukla eşit şartlarda oynayabilmek için biraz para yatırmak şart. Aksi halde ne kadar iyi oynayabilirseniz oynayın karşı takımın tamamı özel karakter/silah olunca, sizin silahlarınız yetersiz kalıyor.
Aynen özel karakterler alanlar biraz daha etkili farkettim bunu.
Bide artık 1.6 ile ilgilenen olmadığı için hile çoook :S
CS'de model neyse onda model paralı olay farklı csde amx_heal orda modelle beraber can yüksek.
Paralı modellerde can daha mı fazla oluyor ?
Yani fazla can daha geç ölüm demek :)
Sadece can değil, defansı da çok yüksek oluyor. Zaten candan çok zırh yüzünden zor ölüyorlar. Wolfteam için aylık 20-30 tl yi gözden çıkarman gerek :D
Wolfteam oynamadığım için :D
CSO daha şekil bir şey :)
Sitelerinde açık var adamlar büyümeyi hedefliyor işe bak :D
Nerden biliyon olduğunu ? Yalanladılar geçen :D
Paralı olan hiç bir oyunda oynamayacaksınız arkadaşlar. O oyunlarda parası olan lider , olmayan ezik. Bu yüzden online oyunları pek sevmem tabi parasız olanlar hariç.
Açıgı bizzat ben buldum kim o yalanlayanlar :)