Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Katilini Bekle v1.0
(pluginhakkında)
Plugin Adı: Katilini Bekle
Yapımcısı: JDM
Versiyonu: 1.0 (24/06/2013)
Açıklama:
Bu eklenti ile öldüğünüz zaman sizi hangi oyuncu öldürdüyse onun ölmesini bekleyeceksiniz, o ölürse siz yeniden doğacaksınız.Örnek vererek açıklamak gerekirse "x" isimli oyuncu "JDM" isimli oyuncuyu öldürdü varsayalım."x" isimli oyuncu ölürse "JDM" isimli oyuncu tekrar doğacaktır."JDM" isimli oyuncu "k" isimli oyuncuyu öldürdü varsayalım."JDM" isimli oyuncu ölürse "k" isimli oyuncu tekrar doğacaktır.Eklenti basit ama eğlenceli olabileceğini düşünüyorum.
(kurulum)
https://www.csplague.com/plugin-cs-1...l-eklenir.html
(indir)
Cevap: Katilini Bekle v1.0
Teşekkürler Gerçekten Güzelmiş...
Teşekkürler fakat hangi mod için kullanılabilir , pro için olsa el bitmez sanırım :D
Alıntı:
scarty Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler fakat hangi mod için kullanılabilir , pro için olsa el bitmez sanırım :D
deathmatch gibi bir modda güzel olur veya bu fikirden bambaşka bir mod çıkarılabilir :)
Deathmatch'te zaten respawn yokmu :D yani ama yeni mod üretileceğini düşünüyorum :D
Alıntı:
Deathmatch'te zaten respawn yokmu :D yani ama yeni mod üretileceğini düşünüyorum :D
O da engel mi ya :D Bloklarız :D hiç problem değil :D
- - - - - - - - - -
Alıntı:
O da engel mi ya :D Bloklarız :D hiç problem değil :D
@akcaliberkk :) aslında güzel olur bir geyik başlatıpta csplaguenın banka hesabı varsa bir 5 er lira atalımda :D hem forum ayakta dursun hemde bir miktarıyla makine alınıp bir server kurulsun amaç ortam olsun.
- - - - - - - - - -
@akcaliberkk :) aslında güzel olur bir geyik başlatıpta csplaguenın banka hesabı varsa bir 5 er lira atalımda :D hem forum ayakta dursun hemde bir miktarıyla makine alınıp bir server kurulsun amaç ortam olsun.
Zombie modlarında işe yarıyacaktır mutlaka :)