Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
JailBreak | Yeni Nesil Disko
Cevap: JailBreak | Yeni Nesil Disko
bi tane resimle güzel gözükmüyor birkaç tane daha koysan iyi olucaktı be kardeş.
Bu Disko İşe Yaramaz Buton yeri koycan adamları görmekte güç çekersin boş iş .
Nefesim onuda düşündük yani rahat ol :D
Şahsen o kadar obje koysam haritamı bitiremem :D göz yamışması olur ve bende biraz simetri rahatsızlığı olduğu için her yanlışı görüyorum :D bazen gözden kaçabilir tabi ama bu kadar hem çevirmesinde güçlük çıkarabilir hemde koyarken uğraşır yani bunun yerine sade bir disko da yapabilirsin :D duvarları ona benzer.Ben orda önümü göremem arkadaş 3-4 tane koyda bütün odayı tamamlamışsın :D bu benim yorumum k.b ama ben bu fikri beğenmedim glow bana göre sadece ışık için kullanılmalı ama yinede emek vermişsin +respect :D
Geçmiş olsun kardeşim :)Katılıyorum bu arada benim gözlerde de bi sorun var.Bakamıyorum :DAma emeğe saygı.
Sağolun beyler geçmiş olsun :D
Alıntı:
Kirsehirlee Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun kardeşim :)Katılıyorum bu arada benim gözlerde de bi sorun var.Bakamıyorum :DAma emeğe saygı.
+Respect :D
Emeğe saygı +Saygı D:D:D:
Dediğim gibi boş iş ama şöyle olur spot çiz önüne koy spotları birleştiren lazer koy buda spoiler olsun dark city v2 ♠ ♥
Bilgilendirme | Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim , Ben burada disko yaparsanız ne kadar glow koyulabileceğini göstermek için yaptım ama tabi , 5 - 9 arasında mekanın büyüklüğüne göre değişir ama 5 den fazla olmasın , glow koyun çünkü kalitenizi gösterir. Bak işte buda aynı texturelerle yapıyor filan demesinler.
Yeniden Teşekkür ederim :))
Aynen scarty Bendede Var O Simetri Hastalıgı Ben Gecen Gunu Adam Mapta Hata Yapmış Uyuz Oldum Mappere Duzeltirdim Yani :D