-
Toplam 10 Eklenti bulunuyor.
jail_windows_98 Reklamsız.
(maphakkında)
Harita Adı : jail_windows_98
Harita Modu :Jailbreak
Harita Yapımcısı/Sahibi :`Microsoft (Ben)
Herkese merhaba kardeşlerim :)Bugün sizlere birkaç gündür uğraştığım ,birçok kişinin başını ağrıtarak yaptığım mapı sizlere sunuyorum.İlk mapım bug vs. bulursanız ö.m atabilirsiniz.SS'leri atayım fazla lafı uzatmadan :)
NOT : Bu arada son ssde gördüğünüz dikenler şuna yarıyor : Tek tek renkleri öldürebilirsiniz.Örn:Kırmızı butona basıp kırmızıyı öldürebilirsiniz !
(resimler)
Eklenti 3930
Eklenti 3931
Eklenti 3932
Eklenti 3933
Eklenti 3934
Eklenti 3935
Eklenti 3936
Eklenti 3937
Eklenti 3938
Eklenti 3939
(kurulum)
Hangi dosya nereye atılır ?
TIKLA
(indir)
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
CSBANANA: jail_windows_98 (Counter-Strike 1.6 > Maps > Jail Break)
-
Cevap: jail_windows_98 Reklamsız.
Sesli Güldüm Ellerine Sağlık Süper
-
Harita çok güzel serverim olsa emin ol büyükisyan yerine açardım :D kötü anlama yani en çok açacağım haritalardan biri olurdu
-
Yalnız Map Bana Sinoplunun mapını hatırlattı :D
-
@Nefesim herkes bir mapperi kendine örnek alır mutlaka ben almam diyen yoktur.Yani herşeyi kendi düşünümez insanız sonuçta her mapten örnek alabilir mesela ben wipeout çizmem gerekiyordu deathrun_wipeout_total mapini açtım fotoyu çektim sonra kendime göre yaptım benzedi fakat aynısı değil yani anlatmak istediğim fark etmeden zihnimizde herşey değişiyor tek hücreli bir map yapmak için vhe açıyorum bir bakmışım birden fazla hücreli yapmışım map bitmiş :D
- - - - - - - - - -
@Nefesim herkes bir mapperi kendine örnek alır mutlaka ben almam diyen yoktur.Yani herşeyi kendi düşünümez insanız sonuçta her mapten örnek alabilir mesela ben wipeout çizmem gerekiyordu deathrun_wipeout_total mapini açtım fotoyu çektim sonra kendime göre yaptım benzedi fakat aynısı değil yani anlatmak istediğim fark etmeden zihnimizde herşey değişiyor tek hücreli bir map yapmak için vhe açıyorum bir bakmışım birden fazla hücreli yapmışım map bitmiş :D
-
Alıntı:
Nefesim Nickli Üyeden Alıntı
Sesli Güldüm Ellerine Sağlık Süper
Neden güldüğünü hala anlamış değilim :D:D:D:D @scarty saol.Biliyorsun mapı senin sayende tamamladık :)
Nefesim evet sefa'nın mapını beğendim kendime göre çizdim.Sonuç bu :))
-
Ellerine Sağlık Süper Olmuş.
-
Alıntı:
kral 66 Nickli Üyeden Alıntı
Ellerine Sağlık Süper Olmuş.
Sağol kardeşim.
-
Güzel olmuş ellerine sağlık :)
-
Yalnız bu mapa örnek çizme olayına ben şahsen karşıyım o adamın emeğine saygısızlık olmuyormu bütün oyunları bile benzetmişsin bence çok yanlış bu yolda gidip ben mapperim diye geçinirsende yanlıştır o adam o mapı yapmış sen onun kopyasını çıkartmaya hakkın yok bence.!
-
@Nefesim ben diğer haritayı hiç görmedim ve bazı yerlerini benzetti sandım. @Kirsehirlee eğer heryer benziyorsa bence o mapper'e bir danış izin verirse kullan izin vermezse bende kendine özgü bir harita çıkar.
- - - - - - - - - -
@Nefesim ben diğer haritayı hiç görmedim ve bazı yerlerini benzetti sandım. @Kirsehirlee eğer heryer benziyorsa bence o mapper'e bir danış izin verirse kullan izin vermezse bende kendine özgü bir harita çıkar.
-
@scarty
Oyunlara Gidiş Bölmü Benziyor.
KZ Benziyor
Renk Oyunu Benziyor
Çete Kopyası
CT ODası Godmode mapındakine benzetilmiş
Kafes 2-3 şey dışında benziyor
at yarışı benziyor
kule benziyor
o mapın kopyası bu!
EMEĞE SAYGISIZLIKTIR BU!
-
@Nefesim sen daha saygısızlık görmemişin dur :) :) :)
ben gamebananaya koymamıştım kendi serverime upload etmiştim ve nordshieldmiydi neydi clanının mapperimi sahibimine yusuf diye biri çalmış ve benden önce yüklemiş yani kopyası en azından çalmamıştır benim haftalarca uğraştığım haritada bir anda çalınması en büyük emek hırsızlığıdır o zaman .map çevrilmeyi önlenmesinide bilmiyorum adam aynısını yapmış diyemezsiniz kzdeki gölgelerin olduğu yere baktım ışıkları saçma olaarak koymuştum onları nasıl yaptı ?
CSBANANA: jb_isyancilar (Counter-Strike 1.6 > Maps > Jail Break)
NOT : Texture konusunda dalga geçmeyin o gün çok sinirliydim ve öyle birşey çıktı aklımdan :D her baktığımda gülüyorum adamın serverine gittim dedim böyle böyle sustumla kendimi ct attırdımda söyledim biri diyorki onu yusuf abi yaptı diyor bende lan diyorum çaldı çaldı bir anda ban ardından bu harita :D
-
-
Mapın ismi güzelmiş:)
Amatör olabilir arkadaş olabilir yani bence çok sıkıntı yaratmaz :)
-
Alıntı:
Nefesim Nickli Üyeden Alıntı
@
scarty
Oyunlara Gidiş Bölmü Benziyor.
KZ Benziyor
Renk Oyunu Benziyor
Çete Kopyası
CT ODası Godmode mapındakine benzetilmiş
Kafes 2-3 şey dışında benziyor
at yarışı benziyor
kule benziyor
o mapın kopyası bu!
EMEĞE SAYGISIZLIKTIR BU!
Kardeş kz,kafesteki teller,çete ve oyunlara gidiş yolu hariç hiçbirşeye bakmadım.Gerisi tamamen benim uydurmam gibi birşey buna emin olabilirsin.Ayrıca dediklerini de dikkate alarak daha kendime özgü maplar yapmaya çalışırım.Teşekkürler.
-
@Nefesim doğru söylüyor kz ve ct odası hariç sinoplunun mapı.
-
Alıntı:
MiratBey Nickli Üyeden Alıntı
@
Nefesim doğru söylüyor kz ve ct odası hariç sinoplunun mapı.
Dediğim gibi kz,çete ve oyunlara gidiş yolu hariç tamamen benim.Buna sen de emin olabilirsin.Yok sen de bu map çalıntı diyorsan birşey diyemeyeceğim.Herkesin fikrine saygı duyarım ancak siz abartmışsınız.Bunu açıkça ifşa ediyorum abartmışsınız.O kadar şeye bakıp yapacak olsam bu mapı yapmaya uğraşmazdım.Bsp'ye çevirip koyardım.
- - - - - - - - - -
Alıntı:
MiratBey Nickli Üyeden Alıntı
@
Nefesim doğru söylüyor kz ve ct odası hariç sinoplunun mapı.
Dediğim gibi kz,çete ve oyunlara gidiş yolu hariç tamamen benim.Buna sen de emin olabilirsin.Yok sen de bu map çalıntı diyorsan birşey diyemeyeceğim.Herkesin fikrine saygı duyarım ancak siz abartmışsınız.Bunu açıkça ifşa ediyorum abartmışsınız.O kadar şeye bakıp yapacak olsam bu mapı yapmaya uğraşmazdım.Bsp'ye çevirip koyardım.
-
Toplam 8 Eklenti bulunuyor.
Kanıtlarıyla ifşa
[attach=confıg]4097[/attach]
[attach=confıg]4098[/attach]
[attach=confıg]4099[/attach]
[attach=confıg]4100[/attach]
[attach=confıg]4101[/attach]
[attach=confıg]4102[/attach]
[attach=confıg]4103[/attach]
[attach=confıg]4104[/attach]
buyrun bunlar birkaç oyuna baktığım mapın resimleri.siz anlayın farkı.ben sadece susuyorum.
-
Öncelikle şunu söylemeliyim ki sen ilk mapın olduğuna eminmisin ? Ben hiç inanmadım bilmiyorum neden @Nefesim sen ne düşünüyosun ilk map hakkında ?
-
İlk haritası olabilir , olmayabilir buna kimseyi inandırmak zorunda değil eğer güzel harita yapmış bu ilk haritası değil dersenizde internet üzerinde okadar çok ders var ve sunucularda haritaları görüyor adam kendi zevkine göre harita yapıyor ve bence yapılabilecek birşey benim ilk haritam zamanında öyle herkeste harita yoktu oyunyoneticisi üstünde sadece Pirızınbirek'te vardı onunda alt clanıydık eğer bulabilirsem ilk haritamın RMF'sini paylaşırım ve ne kadar bot olduğumu görürsünüz. :D
-
Şu Şekilde Söylüyüm.
Oyunlara Gidiş Benziyor 1.
KZ Hafif Benziyor Çünkü Adam Üstüne ÇİMEN Kaplamış Sende. 2
Çete Benziyor. 3
Renk Oyunu Ruffnecin Godmode Mapına Benziyor 4.
At Yarışı Benziyor. 5
Daha varda aklıma gelmiyor neyse özgü maplar iyidir.
-
Alıntı:
asfanpage Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle şunu söylemeliyim ki sen ilk mapın olduğuna eminmisin ? Ben hiç inanmadım bilmiyorum neden @
Nefesim sen ne düşünüyosun ilk map hakkında ?
Kardeş kendimizden de haberimiz var yani :)Tabii ki ilk mapım.
-
İlk Mapa benziyor nerden anladım derseniz arkadaşın çizdiği map bir maptan alıntı gibi o yüzden herkez amatörken o sevdiği kişinin veya hoşuna giden mapları çizmeye çalışır.
-
@Nefesim @Kirsehirlee emin olun yaptığım ilk haritaydı en son 1-2 wad değişikliği yapmışım clanımız için tekrar tasarlıyacaktım fakat canım istememişti.Buyrun upload hesabımda sadece bsp'si vardı bunuda zaten öyle gezinmek için uploadlamıştım ilk yaptığım harita 1 tane daha vardı bundan önce yaptığım ama onu sürüme vermemiştim 1-2 kişiyi gezdirmiştim sadece :) some1s_jailbreak_deathnotice.rar
-
-
Nerden biliyon la bunuda paylaşmadım ki :D 1 kere dedicated serverde açtım :)
-
ya o sefanın yaptığı map herkeze açıksa atabilirmisiniz burdan ? bu arada map süper olmuş eline sağlık
-
İyi map güzel hatta süperde ismi bence pek uymamış :D
-
Sefanın Mapına Çok Merak Saldınız Bu Aralar bihter git adamdan parayla al kardeşim özentilikte üstünüze yok ö.mden diyorki sefanın mapının aynısını çiz ben niye aynısını çizeyim töbe töbe .
-
ben sana orjinal bi map çiz dedim sefanın mapi gibi orjinal olsun dedim o mapi çiz demedim kafana göre burda atma sanki bedava istiyoruz parası neysede veririz yani
-
ve birinin mapini beğenip istemek özentilikse ozaman bütün mapperlar özenti sonuçta herkez birbirinden bir örnek bakıyor beğenip kendi mapinede ekliyor özgün mapperlığa kafanı takmışşsın sen
-
Sen Map Yap Gelsin senin mapının aynısını biri çıkarsın ozaman sen dağları taşları delip sinir küpü oluyonmu görelim ne dersin ;) ;)
Ayrıca Çizdiğim Mapın Neresi Orjianal Değilmiş biz sizin gibi büyükisyan mapını editlemiyoz en azından koçum 0 dan çiziyoz emeğe saygınız olsun :) Aklındaki plan sinoplunun mapı gibi kendi azınla söylüyon git adamdan iste niye aynısını çizdiriyon :) Aynısı Sana 50 TL YE Çizerim arasındaki farkı anlamazsın . Ama O Adama saygsızlık olur :).
-
yoo ben şahsen sinir olmam aksine benden birilerinin birşey kapması yada benim mapimden esinlenip beğenip kendi mapinde kullanması şahsen hoşuma gider
-
Yaw he he Taklitler Aslını Yaşatır biri gelip senin çizdiğini alıp aynısını kopyalayıp ben yaptım diye geçinir adını tanıtır sonra sen çıkıp bu map benim o çaldı diye dersin kimse inanmaz dımdızlak kalırsın öyle :)
-
Kardeşim ne alaka jail_buyukisyan_v1 ile jail_buyukisyan_v8 aynı fakat v8 oranın daha orjinal hali biride çıkıp diyomu bu adam bunda nözenmiş diye heryerdede v8 kullanılıyor yani
- - - - - - - - - -
bu arada koçum diyorsun fakat ben 21 yaşındayım ve sen 18-19 üslübuna dikkat et!
-
Tamam kardeşim sen haklısın sen doğrusun biz yanlışız tamamı :). Devam et
-
ANIL ÇELİK bunu begendı :D harbıden ıyı map bu map sayesınde xp yı unutmadım hayatımdakı yerını