-   Toplam 1 Eklenti bulunuyor. !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Herkeze Merhaba Ben Forumda Yeniyim. 

Sizlerin Hosunuza Gidebilecek Bir Eklenti Olabilecegini Dusunuyorum.

Admin olmaniz Gerekiyor Bu Plugini Kullanmaniz Icin.

Konsola amx_admin_aim Yazinca Onunuze Bir Menu Gelmektedir.

Bu Menuden Istediginiz Kisiye Aim Acabiliyorsunuz.

Adamin neresine Sikarsaniz Her Turlu Hs Oluyor !!!

Kurulum :
 .amxx Dosyasini cstrike/addons/amxmodx/plugins

.sma Dosyasini cstrike/addons/amxmodx/scripting

Buda Video :

https://www.youtube.com/watch?v=jxUtd6ZryRk

Link : Eklenti 4138

Alternatif : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Alternatif :Admin Aim [Csplague].rar download - 2shared

Rar Pass : www.csplague.com

BIR TESEKKURU HOR GORMEYINIZ !!!

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  BU plugın botlardamı ıslıyor yoksa sxeli serwerde ısler mı ? 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Hohoho :D Headshotlar Acayip.Çok Güzel Bir Eklenti Olmuş.Bizimle Paylaşmana Teşekkür Ederiz. 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Asil Ben Tessekur Ederim Iyi Eglenceler 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Konuyu Ek'e Eklersen Linkler Kırılmaz.Bi Anda Kimsede Yoksa Plugin Hiç Kimse İndirmez.Lütfen Ek'e Koyun Dosyayı... 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  kardesim sxe li serverde islemiyor. aim acıyorum de_dust2 gecıyor 

-   Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Kardeş benim dedicated server im var kendi kurduğum.Sxe li.Hata veriyor
 Hata da bu işte...

Eklenti 4672

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  yorumlara göre sxe geçmiyor ancak eac geçiyor :) teşekkür ederim en kısa sürede sunucudan eac server alıp akma vakti :D 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Sxe siz serverim var bunu acarken sw cokuyor de_dust2 aciliyor yani calismiyor anlayacagin. 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  .amxx pluginse yüklüyemiyorum ? hata veriyor 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  oyunyoneticisi servera yukledim menu acılıyor fakat hs girmiyor 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Saltuk Kardesim Bende Addonsda amxmodx die bi klasör yok ? facebook'un varsa bana ordan yardım eder misin ? 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  SaLtuk kardesim bende amxmodx kasörü yokta yardım eder misin ? facebook un olursa iyi olur :) 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  teşekkürler çok işeme yaradı sağol. 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  hile derlerrr :D olmazzz ama guzel 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  AYNEN BENDE DE ÖYLE OLUYOR :mad: 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  gayet iyi bir çalışma hsler coşuyor :D 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!! 
-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Bende yükledimde HLDS amx_admin_aim menüden seçince hata veriyor :( 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Kardeş Fatal Eror Hatası verıyor Lütfen yardım Bu arada güzel olmuş hll olsun.. 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Kardeş Fatal Eror Hatası verıyor Lütfen yardım Bu arada güzel olmuş hll olsun.. 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Yardımcı Olabilirmisiniz Plugini yükledim amx_admin_aim yazıyorum herhangi birini seçtikten sonra server çöküyor. Sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  Elinize sağlık, plugini csoyuncuya kurdum fakat aim verilecek kişiyi seçince server çöküyor :) 

-   Cevap: !!! OzeL Admin Aim Plugini !!!  banada nasıl konu açıldığını söğlermisin?

- - - - - - - - - -

banada nasıl konu açıldığını söğlermisin?