-
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk..
Başlıkta da belirttiğim gibi daha önce CSPlague 'de paylaşılmadı..
RMF tamamen Kendi yapımımdır.. Yani [Mapper DowiLonF..]
Sıfır Hata Sıfır Bug..
Dönen merdiven..
Resme bakarsanız zaten demeye çalıştığımı anlayacaksınız..
(resimler)
Eklenti 4306
(indir)
-
Cevap: Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk..
Beğendim eline sağlık ama belki biraz daha güzel olabilirdi
-
nbnoobgame'nin bi yerinde buna benzer bi merdiven vardı burda taşlar kalın olmuş biraz orda incecikti ah onu bulabilsem :D
Yinede eline sağlık yararlı..
-
Senin bu maplarda sıkıntı var çok parlak senin bu maplar daha çözemedim :D
-
Sen uğraş ben ilerde söylerim belki sana :D ama Jail_SUPERMAN da çok parlak değildi yine?
- - - - - - - - - -
Asfanpage istediğin incelikte yapabilirim sen koordinat sistemindeki kare boşluğunu söyle sadece? ;)
- - - - - - - - - -
By Radres böyle bişey yapmak gece aklıma geldi hatta resme bakın kaçta çekildiği yazıyo yani işte insanlık hali uykusuzluktan böyle oldu :D Bide kendime yaptım başka onun korkulukları falan da dönerek çıkıyolar onlarda :D
-
Eline sağlık emek harcamışsın sağol.
-
-
62 fps leak olabilir kontrol et :)
-
Emin olabilirsin ki Leak yok :)
FPS'min 62 olmasinin sebebi BSP ye Cevirirken - Sadece resim cekmek icin cevirdigimden dolayi - hlrad ve hlvis 'i kapattim..
Tek sorun bu..
--> [Mapper DowiLonF..]
-
HLrad,HLvis kapatıyorsunuz ya haritanızın bir yerine bişey olacak sonra 2 saat çevirmeye razı olacaksınız :) başıma geldide biliyorum bütün harita silinmiş koltuk olmuş çok fena koymuştu.
-
Yani sırf 2-3 dakikada compile olsun diye hlrad,hlvis kapatmayın.Scartyin dediği gibi sonra 1-2 saate razı olursunuz :))
-
Ya sadece resim 1 SS almak için 2saat mi bekliyeyim RMF nin yedeğini almıştım :) --> [Mapper DowiLonF..]
-
Merdivene korkuluk koysana ya adam ya düşerse nolcak mahkemelik olursun :D
-
Şu Küçücük Mapı Çevirmekten Üşeniyorsan Mapperliği Bırakmalısın.
Ben Mapı %90 bitirdiğimde bile çeviriyordum ışıklar tam oturmuşmu o oturmuşmu vs vs
Ki Senin Bilgisayarın şu küçücük oyunu bile 2 saatde çeviriyorsa yeni bir bilgisayar almanı tavsiye ederim.
-
Çizim bollaştıkça çevirme süresi artar ama ben bu dönen merdiveninde açıkçası fazla süreceğini düşünmüyorum en fazla 30 saniye bilemedin 1dk onuda artık feda etmelisin ayrıca haritayı sürekli kapatarak yaparsanız birşey yaptıktan sonra ışık kaçağı olmuşmu olmamış mı anlayamazınız ve haritanız tam bittiğinde son compilenizi yaptığınızda ışık kaçağı olur bazen ne koordinat nede hata olarak gözükür bütün haritayı dolanırsın sürünürsün.O yüzden her yatığınız şeyden sonra compile edin 1-1.30 saate compile eden haritalarım var ve sadece ışığı fitlemeyi mi unutmuşum fitler tekrar çeviririm baktım texture uyuşmazlığımı var tekrar yapar tekrar compile ederim.
-
@34oguzhan55 Kendi yaptığıma dönerek çıkan korkuluk ta yaptım bunad kendiniz yapın bi zahmet :)
-
Burada Eğer illaha çevireceksen 10 snyede ben bunu kullanırım gidip hlrad hlvis kapatmam
Skyı çekerim skyın biryerine boşluk verim leak oluşturuğum hemde daha garantili illaha 5 dk beklemek istemiyorsun bunu kullan ben bunu kullanıyorum yaptığım oyunları denemek için :).
-
Sorun benim PC de :D
512MB ram yetmiyo :D
-
Ama unutmayın o programlarınızı kapattığınızda veya sky ile haritanıza leak verdiğinizde camlar gözükmez ve bunu size video ile kanıtlayabilirim :)
-
Birşey cizdikten snora compiler uzun sürebilir benim map %50 ken 8 saat compiler yapıyordu düşünün artık ama bunun cozumu var hlvis ve hlrad iptal ederseniz 30sn sürmez compiler fakat hlvis hlradsız compiler olmaz yani birşeyi test edicekseniz mesela bir oyun yaptınız test ediceksiniz compiler uzun sürüyor o zaman vis ve rad iptal edin hemen acılır ve test edersiniz map bitince normal compiler yaparsınız
-
@Saboo
10 mblik mapımı 2 saatde kaydettim 8 saat ne yaw ? :D
- - - - - - - - - -
@Saboo
-
Alıntı:
Nefesim Nickli Üyeden Alıntı
@
Saboo
- - - - - - - - - -
@
Saboo
10mb mi benim map %50 daha mapın yarısı bile yok 25mb civari birşey ? jail_crazysabo %50 ken 8 saat sürdü
- - - - - - - - - -
Alıntı:
@
Saboo
- - - - - - - - - -
@
Saboo
10mb mi benim map %50 daha mapın yarısı bile yok 25mb civari birşey ? jail_crazysabo %50 ken 8 saat sürdü
-
25 mb map olması imkansız çok atıyorsun :)
-
Alıntı:
ben sizin gibi 4 duvar cizip bırakmıyorum 4 duvarda bile senin hayatında hiç yapmadıgın ayrıntı var ;)
- - - - - - - - - -
Alıntı:
ben sizin gibi 4 duvar cizip bırakmıyorum 4 duvarda bile senin hayatında hiç yapmadıgın ayrıntı var ;)
-
-tobi- Çokmu bırakıyor ? tobinin maplarını biliyorsundur o da ayrıntının dibine kadar giriyor da noluyor mapı hep normal boyutlarda ?
-
Alıntı:
-tobi- Çokmu bırakıyor ? tobinin maplarını biliyorsundur o da ayrıntının dibine kadar giriyor da noluyor mapı hep normal boyutlarda ?
dostum tobi ayrıntıya girmiyorki onun mapında ne varki? sen ayrnıtı görmemişsin tobiyi gözünde büyütme ezigin teki
- - - - - - - - - -
Alıntı:
dostum tobi ayrıntıya girmiyorki onun mapında ne varki? sen ayrnıtı görmemişsin tobiyi gözünde büyütme ezigin teki
-
Saboo şuda bir gerçek - tObi - den önce kimse enttity bilmiyordu yada sen atlarsın ben biliyordum diye o zamanda göstermiyordunuz hepsi tobiden sonra çıkmaya başlamadı mı ?
-
Alıntı:
scarty Nickli Üyeden Alıntı
Saboo şuda bir gerçek - tObi - den önce kimse enttity bilmiyordu yada sen atlarsın ben biliyordum diye o zamanda göstermiyordunuz hepsi tobiden sonra çıkmaya başlamadı mı ?
t0bi tek başına map yapmıyorki onun grubu var photoshopcusu ayrı entitycisi ayrı cizimcisi ayrı ha bu arada tek entity ustası tobi deil bu dünyada birsürü enttiy bilen var tobiden öncede bilen Platoon var S[a]s sistemci var sas sistemci 10 yıldan fazla valve hammer editor ile ugraşıo tobi daha vhe nedir bilmezken map yapanlar vardı tobiyi gözünde fazla büyütme
- - - - - - - - - -
Alıntı:
t0bi tek başına map yapmıyorki onun grubu var photoshopcusu ayrı entitycisi ayrı cizimcisi ayrı ha bu arada tek entity ustası tobi deil bu dünyada birsürü enttiy bilen var tobiden öncede bilen Platoon var S[a]s sistemci var sas sistemci 10 yıldan fazla valve hammer editor ile ugraşıo tobi daha vhe nedir bilmezken map yapanlar vardı tobiyi gözünde fazla büyütme
-
Saboo ben - tObi - yi büyütmüyorum fakat sen kendini kendi gözünde o kadar yüceltmişsinki sanki dünyadaki herkes bot tek sen insansın öyle bir görünüşün var dışarıdan ayrıca tobiye usta demedim sadece görmezden gelemezsin dedim tabiki TÜRKlerin birşeyde önde gelmesini bende isterim fakat adamlar o kadar iyi çizerken herkes tobinin haritasından birşeyler almadımı baktım ben rmf kullanmaya karşıyken vhede kapı çizemeyen bebe rus ruleti koymuştu ve ben entittyide öğrenmiyordum ders yoktu vaktim yoktu neyse sonuç olarak biz onu büyütmüyoruz fakat entityler neden ondan sonra daha çok görülmeye başlandı ve ondan önce jail_xmf_renner vardı ondada futbol olayı vardı scor tablosu bir baktım TÜRKler direk çalmış :( yani uğraşmak istenmiyor Valve ustası varsa ne mutlu ama sas sistemciyi fazla duymadım 2-3 sayfada görmüştüm sanırım.
-
Enese Katılıyorum Dünyadaki Herkezi Hizmetçin yapmışsın kendinde padişah gibi yaşıyorsun bir doktora gitsen ilk muayene ve tehşiş de şizofren derlerdi :(.
-
Saboo kardeşim sen kendini dünyanın merkezi gibi sanıyorsun.Herşey sana bağlı gibi konuşuyorsun.Tamam çizimin iyi olabilir.Fakat insanlara karşı da biraz saygın olsun.
-
Alıntı:
Saboo ben - tObi - yi büyütmüyorum fakat sen kendini kendi gözünde o kadar yüceltmişsinki sanki dünyadaki herkes bot tek sen insansın öyle bir görünüşün var dışarıdan ayrıca tobiye usta demedim sadece görmezden gelemezsin dedim tabiki TÜRKlerin birşeyde önde gelmesini bende isterim fakat adamlar o kadar iyi çizerken herkes tobinin haritasından birşeyler almadımı baktım ben rmf kullanmaya karşıyken vhede kapı çizemeyen bebe rus ruleti koymuştu ve ben entittyide öğrenmiyordum ders yoktu vaktim yoktu neyse sonuç olarak biz onu büyütmüyoruz fakat entityler neden ondan sonra daha çok görülmeye başlandı ve ondan önce jail_xmf_renner vardı ondada futbol olayı vardı scor tablosu bir baktım TÜRKler direk çalmış :( yani uğraşmak istenmiyor Valve ustası varsa ne mutlu ama sas sistemciyi fazla duymadım 2-3 sayfada görmüştüm sanırım.
dostum ben herkeze bot demiyorum biraz gelişin sizde yerinizde sayıp durmayın siz şuan en son bu kadar gelişinir sanıyorsunuz yanılıyorsunuz daha cok yol var ben bile tam gelişemdim daha daha cok yapcaklarım var ve yabancıları savunuyorsunzu bize bizim eksigimiz ne onlardan?
- - - - - - - - - -
Alıntı:
Enese Katılıyorum Dünyadaki Herkezi Hizmetçin yapmışsın kendinde padişah gibi yaşıyorsun bir doktora gitsen ilk muayene ve tehşiş de şizofren derlerdi :(.
Padişah olsaydım astırırdım seni :p :ASD dostum niye böyle diyosun ya :D
-
@- - - - - - - - - -
@Saboo bunları ban değil yeni nesillere söylemen gerek ve böyle düşünüyorsan öncüleri olman gerekir ben yapabildiğimi yaptım daha iyisinide yapardım çizim konusunda her türlü fikrim vardı ve tobinin eksikleride vardır sadece train ve entitty ile yapılan oyunları çözmem gerekiyor ve yaklasık 1 aydan az zamanım kaldı ne yazık ki şu ana kadar gitmediğim yurda gidicem o yüzden boşuna yarıda kalmasını istemiyorum.
-
Alıntı:
@
Saboo bunları ban değil yeni nesillere söylemen gerek ve böyle düşünüyorsan öncüleri olman gerekir ben yapabildiğimi yaptım daha iyisinide yapardım çizim konusunda her türlü fikrim vardı ve tobinin eksikleride vardır sadece train ve entitty ile yapılan oyunları çözmem gerekiyor ve yaklasık 1 aydan az zamanım kaldı ne yazık ki şu ana kadar gitmediğim yurda gidicem o yüzden boşuna yarıda kalmasını istemiyorum.
- - - - - - - - - -
@
Saboo bunları ban değil yeni nesillere söylemen gerek ve böyle düşünüyorsan öncüleri olman gerekir ben yapabildiğimi yaptım daha iyisinide yapardım çizim konusunda her türlü fikrim vardı ve tobinin eksikleride vardır sadece train ve entitty ile yapılan oyunları çözmem gerekiyor ve yaklasık 1 aydan az zamanım kaldı ne yazık ki şu ana kadar gitmediğim yurda gidicem o yüzden boşuna yarıda kalmasını istemiyorum.
öncüleri olmak isterim fakat bana inanan yokki :ASD dostum train entity gece gündüz ugraş cozersin ilk başta bende cozememiştim kafam karışıyordu ama alışınca kolay gelio yapamadıgın takıldıgın yer olursa öm den söyle yardım ederim elimden geldigi kadar :D
- - - - - - - - - -
Alıntı:
@
- - - - - - - - - -
@
öncüleri olmak isterim fakat bana inanan yokki :ASD dostum train entity gece gündüz ugraş cozersin ilk başta bende cozememiştim kafam karışıyordu ama alışınca kolay gelio yapamadıgın takıldıgın yer olursa öm den söyle yardım ederim elimden geldigi kadar :D
-
Uğraşmak istiyorum uğraşmak istesem vhenin mantığı fazla değişmez diye düşünüyorum.
-
Alıntı:
Uğraşmak istiyorum uğraşmak istesem vhenin mantığı fazla değişmez diye düşünüyorum.
Dostum saten genellikle multi_manager trigger_relay ve changetarget kullanılıyor bunların mantıgını çözersen gerisi gelio herşey yaparsın
- - - - - - - - - -
Alıntı:
Dostum saten genellikle multi_manager trigger_relay ve changetarget kullanılıyor bunların mantıgını çözersen gerisi gelio herşey yaparsın
-
mm destekleme
relay yok etme
change target buton kilitleme :D
-
Dostum bunları herkez bilio önemli olan kullanımı birbirine baglama bir devre oluşturma gibi birşey
-
Saboo birbirine bağlayabiliyorum ki random oyunlarımda var :) bana demiyceksin bunları ki Trainide an itibariyle çözmüş bulunmaktayım :D
path_corner
func_train
env_render
multi manager
changetargetle basketbolu yapıcam :D
-
Randomlu oyunları haritalarda desteklemiyorum hele 1dk içerisinde 1den fazla basılabiliyorsa girin jail_buyukisyan_Ds_V2 haritasına bardak oyununa gidin r ye bastıktan sonra sayılara seri seri basın harita yüzünden server çöküyor 30 kişide çöktü kişi sayısına bağladım 3 kişide çöktü siz karar verin :) zaten yaparsam bhop harita olmadı pro düşüncelerim var