Eklenti 4912
Beyler Neden Böyle Oluyor Studio dan yapıyorum error diyor bilgisayardan yapıyorum resimde gördügünüz gibi internetten yapıyom ''Jail'' Diyor ondada eror veriyor anlamadım 2 gündür çıldırdım
Printable View
Eklenti 4912
Beyler Neden Böyle Oluyor Studio dan yapıyorum error diyor bilgisayardan yapıyorum resimde gördügünüz gibi internetten yapıyom ''Jail'' Diyor ondada eror veriyor anlamadım 2 gündür çıldırdım
Güncell
Güncell Yardım eden Yokmu @Nefesim @akcaliberk @OnlyPeach Biriniz Yardım edin beyler
- - - - - - - - - -
Güncell Yardım eden Yokmu @Nefesim @akcaliberk @OnlyPeach Biriniz Yardım edin beyler
İnternetde Colorchat Kütüphanesi Ve Jail Kütüphanesi yok .
Amxx Bölmüne Bakın Orda Combile Anlatımı Var.
tamam teşekkürler amxx studiodan yapsam olurmu ?
Kardeşim Eğer Sma Paylaşırsan Biz Sana Compile edip verebiliriz. !
@skc0011 Kardeşim Menülü Bir Şhopa `~[a]LB-ayraK~* - | JB | Bu Serverimin İsmi Bunu reklam falan olmiycak yazıp compile edip verirmisin ? menülü güzel bir şhopa balyozlu falan ?
- - - - - - - - - -
@skc0011 Kardeşim Menülü Bir Şhopa `~[a]LB-ayraK~* - | JB | Bu Serverimin İsmi Bunu reklam falan olmiycak yazıp compile edip verirmisin ? menülü güzel bir şhopa balyozlu falan ?
şhop ? :)
Shopun .smasını verirsen yardımcı oluruz.
O Değil Aga Compile Ederken Jail.inc Ve ColorChat.inc'i Atmamış...
Hee Tamam Buyur Ekte Veriyim Bunları Atman Gereken Yer ; Cs Bilgisayarında Nerde Kayıtlıysa Örnek Bilgisayar>Yerel Disk (C) > Program Files > valve Daha Sonra valveyi aç cstrikeyi aç addonsu aç amxmodx i aç scripting i aç içinde inculde diye bir klasör olması gerek o bölüme ekte verdiğim dosyaları at. Sonra Tekrar Dene Yine Problem Alırsan .sma Paylaş Yardımcı Olalım.
nasıl acıyorumki bilmiyom :)
- - - - - - - - - -
tamam kardeşim saolasın
Önemli Değil Tekrar Hata Verirse Bildir.
tamam da senin yaptıgın shopun sma sını verirmisin :)
Oguzhan Kardeşim Senin İçin Bir Tane Shop Plugini Yaparımda Orak Felan Olucakmı Yoksa Düz Pompamı ?
Konuyu Okursan Anlarsın :D O kadar emek verdik hiç sayıldı . Konuyu Oku Açıklamar Var En Mükemmel Jb Shop :DAlıntı:
Pluginin İlgi Görmemesi Nedeniyle .sma Dosyası Kaldırılmıştır
@skc0011 yapamadım kardeşim lütfen bi yardım etsen balyoz olsun orak olsun olsun yani :) istedigin ibi yapabilirsin m ile açılsın Yanlız ctde Vip menü Silah alma yerini götürüyor o olmasın :) hei bide sound dosyaları modelleri bulabilirmisisn rica etsem ?_
- - - - - - - - - -
@skc0011 yapamadım kardeşim lütfen bi yardım etsen balyoz olsun orak olsun olsun yani :) istedigin ibi yapabilirsin m ile açılsın Yanlız ctde Vip menü Silah alma yerini götürüyor o olmasın :)
- - - - - - - - - -
@OnlyPeach anladım seni kardeşim :) ginede teşekkürler
- - - - - - - - - -
@OnlyPeach anladım seni kardeşim :) ginede teşekkürler
Önemli Değil :D Ama İstersen Başka Bir Plugin Var Elimde Beğenirsen Sana Uygun Ayarlıyım ?
Buyur Bi Eski Sürümü
olabilir `~[a]LB-ayraK~* - | JB | serverimin ismi bu buna göre ayarlayabilirmisin acaba ?
- - - - - - - - - -
Eklenti 4927
Bunun Adı Nedir Kardeş
Buyur Pluginle İlgili Bir Problem Olursa Burdan Yaz Ve Modelleri Yüklerken Kesinlikle Direkt Olarak /models klasörüne yükle models/[Shop]JailBreak a falan değil ! Model Ve Sound Dosyaları Yukarda Verdiğim Konuda Mevcut OyunYöneticisine Yükleyeceksen Hiçbir Değişiklik Yapmana Gerek Yok Sorunsuz Yükler.
- - - - - - - - - -
O Reklam Plugini Forumda Birkaç Farklı Şekilde Mevcut Orta Yazı Şeklinde Araştır
tamamda yukardaki o yazı ne kardeş :) en üstte senin sw de var ? teşekkürler allah razı olsun senden :)
O yazı açıkladım ya Forumda Orta Yazı plugini olarak bulabilirsin. :) ve de hiç önemli değil
yanlız soundları yanlış yapmışsın beyzbolda kılıç sesi cıkarıyor orakta sopa sesi cıkarıyor
- - - - - - - - - -
serverime gel kendin bak istersen ?
CT'nin Elinde bıçak var kardeşim :)
Çözülmüş İsteklere Taşındı.